putnik je napisao/la:Jel se smije znati koliko si dao za njega?
Nazalost nebi o cijenama jer nije profesionalo, posto vidim da forumasi znaju sve i svakoga.

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
putnik je napisao/la:Jel se smije znati koliko si dao za njega?
psenicadenis je napisao/la:el passo je napisao/la:Pozdrav !
Neznam kad si kupio plovilo no kad se ono kupi od firme koja se time bavi...kao što je MK nautika u tvom slučaju onda se mora dobiti neka garancija. Situacija koja je u duplom dnu iziskuje opsežan zahvat. Ne samo da treba pokrpati oštećenja nego treba i ostatak detaljno pregledati a za to treba sve rastaviti. Da izgleda kao na slici koju si citirao. Ovdje se radi o vitalnom dijelu plovila čije loše stanje može narušiti sigurnost plovidbe. Kao što to biva kod recimo prekupaca automobila isto je i kod nautike. Prilikom kupnje plovila za danju preprodaju...ili zamjene staro za novo...plovilo se detaljno prgleda da bi mu se mogla odrediti cijena. Tako da je to oštećenje moglo promaknuti nekom ko prvi put kupuje plovilo a ne nekome koji živi od toga. Dakle, moj ti je savjet da nazoveš Matea i riješiš problem sa njim. Naravno ako ti je situacja bila poznata prije kupnje i to oštećenje je bilo ukalkulirano u cijenu onda stvari riješavaš o vlastitom trošku i to na način na koji je to prikazano u ovoj temi
Potpuno se slažem s el passom. Sve ovisi dali si znao ili ne za oštećenja. Ako nisi onda je savjet da to probaš izgladiti sa prodavateljem jer ti je sanacija potrebna za sređivanje oštećenja jeben posao. Ako ideš to srediti (toplo preporučam) moraš rastaviti čamac kako sam ga ja rastavio pa na brušenje i krpanja. Tek ćeš tad biti siguran da je sve u redu i ploviti bez brige. Financijski to nije problem ali vremena ćeš trebati jako puno.
titoti82 je napisao/la: Cisto me zanima sto bi bilo kad bi ostavio ovako kako je sad?
el passo je napisao/la:titoti82 je napisao/la: Cisto me zanima sto bi bilo kad bi ostavio ovako kako je sad?
Prvo bi se sve skupa još malo rasulo. Nakon toga bi dno počelo raditi i javio bi se zamor materijala a nakon toga kad malo bolje sjedneš na neki val gliser ti se vrlo brzo transformira u podmornicu. No nije sve tako crno. Skini merca, stavi tomos 4 i vozi se godinama bez brige
el passo je napisao/la:Poslušaj moj savjet i javi se Mateu. Na kraju krajeva možda mu i je promaklo. I meni se desilo da sam jednom forumašu prodao motor koji je imao rasuti impeler. Motor sam probao doslovno 5 minuta u moru, kad sam ga upalio bacao je vodu i poslje nisam više obraćao pozornost. Kad je rekao šta je, spustio sam cijenu i problem riješen
psenicadenis je napisao/la:Vidim da si spominjal neke zakovice na spojevima. Ja sam gledal na svojem ali nema nikakve zakovice. I koliko vidim po slikama, moj donji dio je drugaciji od tvojeg i nema onog ljepila o kojem si prical da se tesko odvaja. Ocito godina proizvodnje je u pitanju. Uzmes brusilicu i peri deri?
titoti82 je napisao/la:Pitanje: Recimo da zelim da sredini camca gdje se nalazila konzola odrezati dio kako bi mogao popraviti rupu na donjem djelu, da ne odvajam cijeli gornji dio camca. Nakon sto to saniram, kako se ponovo zaljepi dio koji sam odrezao na gornjem dijelu? Predpostavljam da je to moguce.
titoti82 je napisao/la:Probat ćemo nešto izmislit...prisjelo mi je sve trenutno...
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.