MV KRK je napisao/la:Evo ja sam bio prijatelju uzet barku u dubrovnik neki dan,ima 40 ks 2 taktni mariner motor, barka ide ko zmaj, sam sam vozi 22.5 kn, sa dvojicom 20.5 kn a sa trojicom smo ulovili 18 čvora, val u provu probija odlično jedino sta mi se nesviđa je da pri svakom lagan zaokretu propela lovi zrak pa treba drastično smanjivat gas, barka nema one spojlere šta ih viđam na novijim modelima pa me zanima ako netko zna dali bi se sa nja poboljšala stvar?
to je ona bijela Arba sa kabinom koja zavrsava u koso?
http://www.njuskalo.hr/mala-plovila/arb ... as-3275833sve Arbe pri brzini vecoj od 15 cv znaju uhvatit zrak sa propelom, pa mislim da ti spojleri mogu samo odmoci jer ce jos vise podizati krmu. cini mi se da zbog spojlera Arba meni brze izglisira kad svi stojimo na krmi umisto jedan na provi. predviđena tezina motora je do 90 kg (4t 40 ks), a moj 2T 30 ks je duplo laksi od toga (46kg) pa pretpostavljam da mu vise odgovara da se jos malo krma potopi. igrao sam se i sa trimom, ali nema razlike.
malo sam procitao ovu temu unazad, pa da konacno napisem odgovore na neka pitanja...znaci Arba izglisira, tocno se primjeti trenutak kad nestane krmeni val, prova se spusti i okretaji motora povecaju pa se moze malo smanjiti i gas. peta motora ne zapinje za spojlere, ali ne znam kako je recimo sa E-Tecom koji ima dosta siroku petu. meni ostaje po 5 cm sa svake strane u krajnjem polozaju. od motora stvarno nema smisla stavljati nista izmedju 5-6 i 30-40 KS. 25 KS je ok za jednu osobu, ali za dvoje ljudi kad je more solidna 2-ca ipak treba tih 5 konja vise da se motor ne bi vrtia na maksimumu uz 12 cv putne brzine. sa 30 ks, do pola gasa brzina ne prelazi 5.5 cv za sto je dovoljno i 5-6 ks, nakon toga dolazi do povecanja okretaja i krmenog vala uz razliku u brzini od samo 1-1.5 cvor, pa se od 8 do 13 cv putne brzine sve dogodi u narednih 5 mm gasa.
10-15-20 ks bi po mom misljenju bilo bacanje novaca, a 40 je idealno.