Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Basaforca je napisao/la: nisam mislija kopirat ove prozore nego imam ponudu da mi ih radi isti covjek sta je radio za Marca Pola.
Basaforca je napisao/la:
4ever, ako imas sta slika od svog Adriatica dok si sredjiva molija bi te da mi posaljes link na pp.
solozabal je napisao/la:Basaforca je napisao/la:
4ever, ako imas sta slika od svog Adriatica dok si sredjiva molija bi te da mi posaljes link na pp.
neka stavi ovde u temu da svi vidimo netriba ih sakrivat a svi smo željni novih idea..
4ever je napisao/la:meni izgleda lipo(naravno)
Basaforca je napisao/la:COGI, nisam mislija kopirat ove prozore nego imam ponudu da mi ih radi isti covjek sta je radio za Marca Pola.
Prozori su kaljeno staklo od 8mm u boji kojoj zelis, inox okvir, inox vodilice i inox lajsna izvani i unutra. Uglavnom cili je prozor od inoxa!
Mogu naravno sam odlucit jel mi pase i kakvog oblika da budu, al se nema tu sta previse kemijat. Prozori prednji idu takvi kakvi idu, a bocni koliko prostor dozvoljava!
Solozabal, da, oni bocni prozori na kabini elipticni dodju oko 1400kn/kom.
Basaforca je napisao/la:9439905
Maestral700 je napisao/la:4ever je napisao/la:meni izgleda lipo(naravno)
Ne samo tebi...i meni izgleda lipo,pohvale za neobičan ali zaista lijep dizajn Adriatika...
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.