bronzin je napisao/la:Sitite me di je drvinje? Mozak mi je sta...sve češće mi se to događa
Tamo gdje je nekad bila tvornica Jadran (stolci i uredski namještaj)
Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
bronzin je napisao/la:Sitite me di je drvinje? Mozak mi je sta...sve češće mi se to događa
lvky je napisao/la:golum je napisao/la:lalabu je napisao/la:Evo ovako...
Upravo bio u fisherman-a i zakleo se da je to zadnji put. Uber idiot koji radi unutra je bahat i glup ,a neki proizvodi nemaju istaknutu cijenu pa se pripazite!
Često sam tamo i stvarno nemam takva iskustva,dečki su uvjek bili susretljivi.
molim goluma da pokupi lalabua i odvede ga u radnju i svi će biti zadovoljni
a ti lalabu ne progovaraj neka priča golum
matrix357 je napisao/la:bjezite od njih ko od kuge!stari najloni,srot stapovi,popravaka na novim stapovima milion a gazda je hebena bahata seljacina!ne prizna nikakvu reklamaciju a lovu ne vraca kad mu ude jednom u dzep!onaj sa repicem je retardinjo,udav samo takav a prica mu je ubitacna!mogu reci samo fuj!!!
vjeksa je napisao/la:Pa na sreću ja nisam imao loših iskustava sa njima ali priznajem da mi je FP2 na oranicama bolji![]()
ali od nedavno saznajem poraznu istinu za Shimano![]()
Naš uvoznik za shimano uvozi robu iz Budimpešte (centrala za istočnu europu) i tvornica iz japana je rekla da neće sa njima poslovati dok ne riješe problem sa falš proizvodnjom u mađarskoj![]()
čak su sklapali neke jeftinije modele rola ali i uvaljivali svoje .
Zato kasni shimanova roba i frka je za doći do nje a sad ako je i upitne kvalitete
vjeksa je napisao/la:hm , 357 ti hoćeš reći da europski stock market šalje istu robu i u hrvatsku i u njemačku, uh baš dobro , onda nam ne treba ić u trst ...
vjeksa je napisao/la:hm , 357 ti hoćeš reći da europski stock market šalje istu robu i u hrvatsku i u njemačku, uh baš dobro , onda nam ne treba ić u trst ...
Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.