Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
primorac je napisao/la:Reci Diko Teranavisu jesi koristio nano premaz za vjetrobransko staklo za propelu?
primorac je napisao/la:Slušaj, mogao si to zdilat, sigurno ćeš imat mušterija ako je efikasno.
teranavis je napisao/la:na propelu sam probao sve i svasta ....jedino dobro ....jako dobro je NANO PREMAZ ......sad cu ga probat i na trup ....mislim da je odlicna stvar koliko sam se do sad uspio uvjeriti u par navrata ....
Gaso je napisao/la:Ja sam jednom stavio crnu vreču za smeče okolo i ostavio 4 mjeseci, propela je bila čista ko suza, radi provjerjeno.
Isto tako mi jedan pričao, da ako je propela obraštena, staviš vreču i slično kako je ab ovo napisao, samo umjesto oceta, stavit pesticit koji se koristi za uzgoj krumpira, ja to još nisam probao, pošto mi je onda lakše prije stavit vreču na propelu, ako gore ima školjka onda sumljam da če to radit.
Strici je napisao/la:Gaso je napisao/la:Ja sam jednom stavio crnu vreču za smeče okolo i ostavio 4 mjeseci, propela je bila čista ko suza, radi provjerjeno.
Isto tako mi jedan pričao, da ako je propela obraštena, staviš vreču i slično kako je ab ovo napisao, samo umjesto oceta, stavit pesticit koji se koristi za uzgoj krumpira, ja to još nisam probao, pošto mi je onda lakše prije stavit vreču na propelu, ako gore ima školjka onda sumljam da če to radit.
Gašo nemoj pisati bez provjere. Ja probao i narasli kumpiri. I još se nebi ni bunio (bili su oni crvenkasti), da nisu bili jako vodnjikavi.
A ribama okolonaokolo narasle glave ka da su kumpiri.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.