RIB ili Orada?

Sve o gumenjacima...

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: RIB ili Orada?

PostPostao/la Robi » 21. 01. 2009. (10:52)

miljacc je napisao/la:Imam ti cjenik od ris-marine ( ovih u čulinečkoj) pa ti mogu poslati na PP ako hočeš. Mislim da si dobro razmisliš i o AD plastiku. Oni su kupili prijašnju tvornicu ris čamaca i nastavili sa radom uz pročirenje na automobilsku industriju . ( oni su na Jankomiru 5). Međutim ima jedna zanimljivost a to je da kod njih ne možeš vidjeti ništa nego te pošalju u Zagreb do firbe Hermes inter. Kad sam tamo nešto pitao došli su ljudi kao iz skladišta jedna za gumu a drugi za plastiku te mi dali neke savjete. Žena je prije radila u risu a 99 je otišla u hermes. koliko sam uspio saznati male gumenjake sastavljaju tamo pa ako želiš dat ći ti brojeve tel. i naputiti te gdje je točno dučan jer sam je lutao.

mislim da AD-plastik radi samo gumenjake sa plasticnim dnom, dok RIS radi jedne i druge.
Robi

PostPostao/la Robi » 21. 01. 2009. (10:54)

Žabar je napisao/la:Jebiga! :evil:

Ma ja ga neču registrrati i ko ga hebe! Stoput su me kontrolirali sa valiantom od 3 metara,pa ništa!

Nosi ćup na vodu dok se ne razbije :lol:

ja isto mislim da te ne bi trebali zajebavati oko toga, a drugo rjesenje je kupiti polovan RIS, jer tada vise ne treba placati 2000 haraca.
Robi

PostPostao/la miljacc » 21. 01. 2009. (11:21)

Exkluzivni ( ili barem za mene je) da je ad Plastik preselio proizvodnju u Bosnu zajedno sa djelom radnika i tamo rade gumu i plastiku te takvo dovoze u Hermes gdje oni dovršavaju montažu opreme. Hermes proizvodi tri vrste malih gumenjaka u vlastitoj režiji ali sa ljudima koji su iz ris-a. Gumenjaci su isključivo od hipalona i to mislim Orkinog.
Svakog časa očekujem njihov katalog sa cijenama pa ću ti napisati iste ako si zainteresiran.

Žabar - imaš PP
miljacc
Member

Tip plovila: Marstral 420,AD brodovi, mercury 40

PostPostao/la Žabar » 21. 01. 2009. (22:43)

E,fala ti! Cujene zbilja štimaju. Sada mi samo ostaje da se dogovorim sa ujakom koji ćemo od ta dva.

Jučer sam prolazio čulinečkom,ali sam totalno zaboravio stati kod njih.Tek sam se sjetio na zaobilaznici zašto sam uopće skrenuo u čulinec :lol:

Sutra-preksutra idem opet za ZG,pa idem prvo njima da vidim šta imaju i koliko para.
Žabar
Old Senior Member

Prethodna

Natrag na Gumenjaci

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.