Stare nosače motora skini (odreži), i oštećenja na oplati popravi sa nekolko slojeva laminata. Kako ti nedostaje dio poda u kokpitu, nađi negdje, ili izplastificiraj dovoljno veliku ploču da možeš ubaciti u otvor i sa nekoliko slojeva rubove zaplastificirati da more ne ulazi ispod poda. Detaljne upute mogu ti dati preko maila. Kad si se već uputio u taj zahvat, moram te upozoriti na još neke stvari koje sam uočio prilikom remonta moje Istranke prije tri godine.
1. Izrezao sam dio dna iznad kobilice, i promijenio beton koji je bio zaliven u kobilici. Beton svojom masom daje stabilnost prilikom hoda po brodu kao da hodaš po drvenom.
2. Pojačanje unutar krme od šperploče, je sigurno trulo, i to treba promijeniti, Inače ti krma diše kod stezanja vanbrodskog motora, i postoji mogućnost da ti motor skoči u more.
3. Ispod otvora na provi, ugradio sam kadicu za smještaj sidra.
4. Sve otvore prozora na kabini sam zatvorio, jer uvijek propuštaju vodu u kabinu. Ugradio sam dva okrugla prozora koji se mogu dobro zatvoriti.
5. Dogradio sam nadkabinu.
6. Na krmi sam dogradio boksove sa nosačem pomočnog motora, i skalicama.
7. Podvodni dio do vodene linije sam premazao sa dva sloja antiosmotske zaštite.
Za sve to potrošio sam 18 kg smole, 7kg talka, 10 kg staklenog mata, i oko 22 limenke boja i impregnacija (HEMPEL).
Ismjerio sam brzinu plovidbe sa Tomos 10KS, 5-6 Čvorova, a sa T-18. 6-6,5 čv. Zaključio sam da se ne isplati ulagati u jači motor od 10 KS, i kupio Tohatsu 9,8. Za svaki savjet oko radova na popravku možeš mi se javiti na 099/7863444...Zvonko. ili mailom na
zvonko.hlusicka@gmail.com.