peroLA je napisao/la:Pozdrav, vjerojatno je igla u sjenu ali zanima me dali je ikome poznata jedrilica plavog trupa novijeg godišta moderne linije, veličina cca 10m, na njoj su muž i žena u šesdesetim godinama.. subotu navečer je plovila iz smjera Unija u Raški kanal... čovjek je pregazio skoro mene i još jednu barku, po danu po ljepom vremenu, pa me zanima koju vrstu sinkope je imao čovjek
Baš me zanima je li to gora situacija nego ona koju sam snimio prije par dana,gliser iz rente glisira na 20 m od kraja ,u dužini 300-400 m uz obalu na kojoj se ljudi kupaju...,znam i registarski broj,ali nema smisla prijavljivati državnim organima dok svaki kur@c danas može upravljati gliserom sa 150 ks da prije toga nije nikad ni veslao,a ista država mu je dala dozvolu na brzinu samo da uzme lovu,i onda "očekuje "da se ti papci voze na 300 m od kraja.
Više reda bi bilo kad ne bi uopće trebalo platiti dozvolu,jer tada bi se kažnjavalo,a ovako,uzmu lovu od "ispita" ,i poslije svih boli kaco šta se radi,osim toga ne bi bilo pametno kaznama uništiti taj lijepi izvor punjenja proračuna lovom od ljetnih instant tečaja i ispita za voditelja šešule.
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.