Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
el passo je napisao/la:Sve to stoji ali dati 200 000 kuna za brod koji je dizajniran prije 38 godina je stvarno mnogo. Jest da oprema isto košta i za lijep i za ružan brod ali...mislim fuck...mnogo je to. Na gore navedenima ima masu više mjesta iako su kraći. Puno se toga promijenilo u brodogradnji od davne 1975 što se izgleda i upotrebljivosti tiće.
Bolje da onda lupisu ponudi 20 za gudu ili papetu 20 za oleandera pa je na miru...i ostane mu 5000 jura kesha a ni jedan ni drugi nisu puno ružniji od galeba
som je napisao/la:el passo je napisao/la:Sve to stoji ali dati 200 000 kuna za brod koji je dizajniran prije 38 godina je stvarno mnogo. Jest da oprema isto košta i za lijep i za ružan brod ali...mislim fuck...mnogo je to. Na gore navedenima ima masu više mjesta iako su kraći. Puno se toga promijenilo u brodogradnji od davne 1975 što se izgleda i upotrebljivosti tiće.
Bolje da onda lupisu ponudi 20 za gudu ili papetu 20 za oleandera pa je na miru...i ostane mu 5000 jura kesha a ni jedan ni drugi nisu puno ružniji od galeba
Ne znam baš da na Marry Fisheru 625 ima više mjesta nego u ovom Galebu a da ne govorimo o WC-eu ili o krevetu. Ovaj Galeb je dosta moderniziran u odnosu na ove koje ti spominješ. A Papetu da da za brod na kojem je svaki dio stariji od njih dvojice zajedno 20 000 eurića i da bude na miru? Ako je satira OK ali ako je ozbiljno!!!!!
Galeb je u moru 5 godina što znači da mu motor s kopčom vridi skoro ka cili oleander koji je stariji od galebova prototipa. Za Gudu se ne bi štel mješat ali da je i to dobar brod stoji.
el passo je napisao/la:Sve to stoji ali dati 200 000 kuna za brod koji je dizajniran prije 38 godina je stvarno mnogo. Jest da oprema isto košta i za lijep i za ružan brod ali...mislim fuck...mnogo je to. Na gore navedenima ima masu više mjesta iako su kraći. Puno se toga promijenilo u brodogradnji od davne 1975 što se izgleda i upotrebljivosti tiće.
dome je napisao/la:Ovo se uklapa u opis potreba koji si dao te držim da je prilika za ne propustiti je ... viewtopic.php?f=54&t=18333
Barka rađena za panulu i đitavanje opremljena do najsitnijih detalja uključujući auto-pilot, ima čak i odvojenu wc kabinu sa školjom.
tomsic davor je napisao/la:Alo ljudi pa kod nas se još brodovi liju kućna varijanta...
Valjak i deri...pa kako to može bilo ko da upoređuje sa francuskim brodovima...
Pa kod nas se poludeplasmanko korito napravilo 30 godina poslje francuza...
Pa nismo valjda mi svi ludi što imamo francuske brodove...Ne znam ima li koji ludi francuz da ima naš brod...
tomsic davor je napisao/la:Alo ljudi pa kod nas se još brodovi liju kućna varijanta...
Valjak i deri...pa kako to može bilo ko da upoređuje sa francuskim brodovima...
Pa kod nas se poludeplasmanko korito napravilo 30 godina poslje francuza...
Pa nismo valjda mi svi ludi što imamo francuske brodove...Ne znam ima li koji ludi francuz da ima naš brod...
Trenutno korisnika/ca: bocadicattaro, žbirac i 8 gostiju.