Interceptor023 je napisao/la:Svaka čast, odličan posa si napravija. A i maestral izgleda lip. Ja sam još u potrazi za svojim brodom. Vjerojatno će biti primorka. Sutra idem pogledati jednu sa torpedom 18/24 i jednu sa takvim yanmarom 18ks. Svi mi govore da prednost dam yanmaru. Al pogledat ću općenito stanje broda i razliku u cijeni
fala.. bija san jucer na primorci sa yanmaron 3 cilindra, noviji tip, star desetak godina, i santine pune ulja.. sta ja znam, mozda san ja pre picajzla ali stvarno volin da mi nema ulja ispod motora, tako isto i sa autom postupam... po meni je hantavo da ako ti curi ulje negdi da to zanemarujes i gonis dalje..
a ako si blizu primostena, javi se pa da probas (ako nisi vec) po maestralu proci i provozati se.. meni osobno kod primorke smeta šta mi kvrcka plastika di god ugazin (jbg, ja san 120 kg ) ali definitvno dobar i lip brod...
ja san isto gleda, prije nego san kupija ovog, taj u indexu za kog si reka da ti je ružna nadkabina... pari se točan cili a nadkabina takva kakva je mislim da je bas zbog toga viša od moje, standardne (170cm) sta je definitivno plus ako si povišeg rasta... sad je 6800 ako se ne varam...