proba san to uslikat i obisit vamo, al se ne da...slike ispadnu da se ništa ne vidi....

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Pape je napisao/la:. ili ću morat u babe vračare poć...![]()
zore70 je napisao/la:Ajmo dica...nemojte se svađat..ovo je jedno ozbiljno i prijateljski nastrojeno misto za druženje,inače...![]()
zore70 je napisao/la:Pošto su bili više puta prekrajani a i sumljive kvalitete u osnovi odlučili smo sve lipo išegat i napravit nova postolja,longarine...
mikula moli je napisao/la:[Ps, svratija bi ja i do ledine donit koju pivu (limunadu) da znam kad ste tamo........
ivan3 je napisao/la:ali me nekako straj, kad vidin koliko je truda i para uloženo u motor stariji skoro 2 puta od mene, da se nakraju ne izjalovi. Ponavljan, ovo nije jedan od onih bockajućih i podjebavajučih komentara.
zore70 je napisao/la:Ajmo dica...nemojte se svađat..
Pošto smo na motor ubacili nove gumene nosače radi poboljšanja ugodnosti vožnje(smanjenja vibracija i buke) valjalo je i stope motora prominit pa smo odlučili i temelje motora poredit..
Pošto su bili više puta prekrajani a i sumljive kvalitete u osnovi odlučili smo sve lipo išegat i napravit nova postolja,longarine...
Nije bilo lako....ali sve se može kad se hoće...![]()
Uz nove temelje motora ugradili smo novi osovinski vod,statvenu cijev,flanđu osovine,zadnji gumeni ležaj..i na kraju novi 20 -colni Michigan propeler
Napravljen je i potpuno nosi sistem kormila...osovina,cijev,ležajevi,argola,list kormila i oslonac-peta...
Sve to će pogonit nova hidraulika timuna![]()
lupis je napisao/la::silent:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.