ralfi je napisao/la:Ovaj porer fakat ne odustaje. Nadrobio je toliko teksta do sad a nista pametnog nije reko. Stalno provocira i inzistira da odem na Hvar pa sad u Istru. Reko sam ti da mi ne pada na pamet. Pa prije cu naci nekog ovdje da me ukrca nego tramakivat se okolo. Ja ne znam sta je ovom coviku. Ako hoce netko da se javi tko ima Kustera 15 sa 20 ili 25ks da podijeli jel glisira i u kakvim uvjetima i to je to. Najbolje bi bilo da ukinemo internet i razmjenu informacija i iskustava jer je ovom ego zapeo.
ne zelim bit niciji odvjetnik, al ako neko ima problema sa pristupom to si ti, vrjeđaš mene, vrjeđaš porera.
Dalje ako neko ima problem sa egom onda si to opet ti, covik ti je ponudija da dodjes s njim i napravis djir, porer ti je savjetova istu stvar, ja san ti savjetova istu stvar (odi probaj brod), al ne, ti si izgleda neka vrlo vazna osoba kojoj bi se trebali svi klanjat, jer di bi ti sija u auto i otisa od zadra do hvara, ko da je kvar u kini, ili nedaj boze do istre to je jos dalje. Di je problem u danasnje vrime napravit put od 300km u oba smjera.
I zadnje, forum ima 590 clanova. od toga aktivnih mozda 10, a puno sam rekao, i ti od tih 10 ljudi ocekujes da imaju kustera 15 sa yamahom 25ks? I zelis da ti napisu sta? Yamaha 25 je teska, al ti je laganije od one od 40ks, pa ako si uvik sam u kaicu onda ti je ta razlika u tezini ko jedna osoba, mozes picit putne 20 milja? Sto hoces da ti ljudi napisu, a sto vec nije napisano u ovoj temi????
Daj molim te reci mi jer evo kako si me nazvao glupanom ja to ne razumjem.
hvala ti unaprjed i molim te nemoj se ljutit na mene ipak sam glup i malo tesko kopcam stvari.