maky je napisao/la:svaka roba ima kupca naci ce i taj za tu cjenu ili slicnu
ja sam prodavao kuster15 star 2 god za 9500 a platio ga 10 000 novog nakon 2-3 poziva kakva je to cjena javi se prvi ozbiljan kupac i odveze ga za 9000 eur
pita san se zasto ne uzme novog za tako malu razliku ja nebi nikad uzea polovno kad je tako mala razlika i moze se dobit novo
sto ljudi sto cudi sto zena dvista cica

Pa zasto prodavati brod star 2 god a uzeja si ga novog, sta ne stima kod Kustera 15 da i ja odma svog prodan
Teo ribar-pa iskustvo se naplacuje, a sto se tice te vise cijene-ide s njom gori za popust koji je dobija da zaradi jer nisu svi ni informirani o tom popustu od 10% kojeg daju ako odma uplatis 50%, evo ja nisan zna do sad, naime dobija san nesto popusta na kaic i konzolu ali mi je reka da je to ka Bozicni popust, nazalost svi lagano muljaju i ispipavaju di si pa i oni, ne kazen da su neposteni ali grijeh propusta je ipak grijeh sta ne
Ako inace dajes popust reci decidirano za sto je i koliko tocno a ne...dati cu ti popusta...pa se misli koliko...e to je muljanje -bar za mene-to rade sverceri a ne ozbiljni proizvodjaci.
Nemojte me krivo shvatiti ali ja san sto se tice tih stvari beskompromisan i kad mi tako neko pocne, jednostavno odustanem i idem dalje...u ovom slucaju to nisam napravio ali da mi nije dao popust produzija bi dalje.
Graditi se mora korablju iz snova, da nam slavi rod...