Ja sam uzeo istu takvu sa slike koju je stavio Mali Dabar.Na slici se vidi da je spojler več izveden kao šta sam rekao u kalupu i tu se više neda ništa napraviti ,a ono šta se ne vidi na slici je to da ona več ima isto izvedeno u kalupu skračenu kolombu koja je ujedno neznatno šira i po dnu izravnata a ne zaobljena kako je inaće na deplansmanskim trupovima. Kad sredim svoju odnosno stavim konzolu i komande stavit ću slike na stranicu ,a i mišljenja sam da nije isplativo na pasarama deplasnmanskog trupa dodavati spojlere da bi se pretvorile u puludeplansmansko plovilo-puno košta !!!!
pardon na ot ali ja bi tebi obrisa sve postove matere mi....ako vec nabijas postove onda daj nesto pametno napisi a ne tri upitnika opalis samo da dobijes post...ovo je vec treća tema da sam isa otvarat zbog tebe...
Dal se na Adiju 500 sa kabinom od Mlaka Sporta može staviti i motor sa kratkom nogom? U nekom postu sam to, čini mi se pročitao, da ima nisko krmeno zrcalo, ali ne mogu pronaći taj post. Imam Tohatsu 8 sa kratkom nogom pa zato pitam. Hvala!
Sve se može, samo imaj na umu da je krma visine za dugu osovinu
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam