Groff je napisao/la:Graditelj je napisao/la:Groff je napisao/la:Glavno da je brod došal živ va dvorišće !

Lako se tebi zajebavat. Na koncu je baš tako - glavno da je brod došal živ va dvorišće. Kad budem deseti put barku vozio u dvorište, bit će manje stresa... znaš i sam kako ti je bilo prvi put u onim nježnim godinama

Vjeruj mi da znan, kako je meni bilo prvi put ugurat barku va dvorišće tribal si videt...tri sprida, tri zada ( barka na prikolici ), na početku mala nizbrdica, sa svake strane jedno 3 - 4 centimetra do susedovog zida kadi je prozor a z druge strane ograda od slastičarne...svaki od prisutnih pomagača i malo publike daju komande kamo i kuda.....popi...l san totale, prošlo samo sa jednim frižom ! Drugo, treće i kasnija leta manje stresa ! Pozdrav !
Ovo je tvoje za jedan psihološki triler. Zapravo nekoliko nastavaka: Barka gre va dvorišće, zaitim Barka gre va dvorišće 2:relaksacija, onda Barka gre va dvorišće 3: slastičarnica uzvraća udarac, onda bi mogao biti Barka gre va dvorišće: početak... Tako, ima tu štofa. Tribalo bi još otvorit novu temu o vađenju barki...ako je već nema na forumu. Ono što mene fascinira je kako publika sve zna. Je li se ta ista publika preselila ovdje na forum?

Znaju li i ovdje svi sve?

Meni ovo vađenje barke bilo dragocjeno za stjecanje iskustva. Više je toga moglo poći naopako, postao sam svjestan toga naknadno, nešto sam od toga napisao. No, iskustvo jedino ne mogu naučiti. A ovo sam platio samo svojim stresom. Tako, može biti samo bolje u budućnosti.