malub1 je napisao/la:Inače otkad sam kupija brod wc mi nije ništa narasta,ni u visinu ni u širinu.
A ti? Jesli li ti narastao?

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
malub1 je napisao/la:Inače otkad sam kupija brod wc mi nije ništa narasta,ni u visinu ni u širinu.
Graditelj je napisao/la:Sve super za Webasto. Nije li gutač struje? Je li montiran u krmi (u dijelu gdje je kormilo: to je mudro)? ...samo, ja bih ispuh digdi drugdje na trup...vidiš zašto...
open510 je napisao/la:Graditelj je napisao/la:open510 je napisao/la:Drž se mora
Ti si nešto gadno zabrljao. Ta poslovica glasi: Fali more, drž se kraja. >Aj priznaj na čemu si!
![]()
priznajem, kronični nedostatak mora i soli na koži te puške u ruci izaziva taj poremećaj...Liječenje u nedilju ujutro
malub1 je napisao/la:Ostavija sam danas jedan patent malo više otvren da se može ubacit i koji papirić a ne samo kovanice.![]()
Graditelj je napisao/la:Dakle...tenda... Većina drukera popucala, patenti traže silu, ponegdje platno načeto. Hvatišta drukera na kabini su ostala, trebao bih renovirati tendu.
Sad, tko i gdje to radi za Damorove barke? Je li nosim Damoru na popravak? Ili neka preporuka...
4ever je napisao/la:Graditelj je napisao/la:Dakle...tenda... Većina drukera popucala, patenti traže silu, ponegdje platno načeto. Hvatišta drukera na kabini su ostala, trebao bih renovirati tendu.
Sad, tko i gdje to radi za Damorove barke? Je li nosim Damoru na popravak? Ili neka preporuka...
...bar u Splitu ima mestara , imas temu #tende split# pod ostalo
Graditelj je napisao/la:Dakle...tenda... Većina drukera popucala, patenti traže silu, ponegdje platno načeto. Hvatišta drukera na kabini su ostala, trebao bih renovirati tendu.
4ever je napisao/la: meni je bia slucaj da mi se konac pocea raspadfat nakon tri godine i skinia sam je i odnia ponovo prosit
lupis je napisao/la:4ever je napisao/la: meni je bia slucaj da mi se konac pocea raspadfat nakon tri godine i skinia sam je i odnia ponovo prosit
Tri godine je malo "malo" za moj pojam,ako se radi o koncu tende isporučene sa novim,ne baš jeftinim brodom....,mislim da bi minimum 5 godina morao konac izdržat osim ako nije u pitanju fuš najjeftinijim koncem koji nije predviđen izlaganju suncu...
Trenutno korisnika/ca: som i 6 gostiju.