jekila je napisao/la:
e a jos vece nebuloze po oglasima su super galebi po 50-60k E
Za jednoga super galeba dva m700

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
jekila je napisao/la:
Kiana je napisao/la:Ajmo malo,…gledam slike gajete 770 i stvarno mi je jako lipa. Lagani retro, puse mi na dusu.
Samo,…vidim, ima timuna koliko oces (dva + jedan rucni-argola). Ne cini li vam se list kormila predugacak. Zamisli kako bi se nosaci pocupali da zapnes na grotu….Ja bi ga skratio do nivoa kobilice i mozda, ako bi trebalo, malo prosirio list.
Ne kuzim, odnosno, ne vidim sa slika, na koji nacin se kormilo zakrece pomocu timuna. Na slikama izgleda potpuno klasicno, rucno.
Kome se da, nek malo komentira,…ima jos ideja za diskusiju (na pr. spirun)
jekila je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:legi je napisao/la:Pičuljan precijenjena i skupa barka,za 7 metara barke 80 000 ojrića tu mač........čekajte lupija da napiše test o španjolu....pozdrav lupi,fališ ...
Gajetu triba vidit kad bude gotova ali na prvu mi je sila. Nešto novo a da nije polu deplasman i stari modificirani kalupi od davnih dana. Meni su nebuloznije cijene istranki po oglasima koje iznose i do 4000e nego cijena Pičuljana koji je po mom skromnom mišljenju trenutno br.1 u Hrvatskoj i niko mu nije ni blizu.
keglbajs je napisao/la:pogodi sve želje jednog kontinentalca zaljubljenog u drvene brodove. ako do proizvodnje zadrži 90% izgleda sa crteža i ne pretjera sa cijenom, mislim da će naći put do preko nekoliko kupaca uključujuči i mene![]()
još da prenesem riječi moje zakonite kojoj dosađujem s po njenom mišljenju jednim te istim slikama brodova u toj dužini. kad sam joj pokazao slike ovoga: "to je to. taj i niti jedan drugi".
Kiana je napisao/la:keglbajs je napisao/la:pogodi sve želje jednog kontinentalca zaljubljenog u drvene brodove. ako do proizvodnje zadrži 90% izgleda sa crteža i ne pretjera sa cijenom, mislim da će naći put do preko nekoliko kupaca uključujuči i mene![]()
još da prenesem riječi moje zakonite kojoj dosađujem s po njenom mišljenju jednim te istim slikama brodova u toj dužini. kad sam joj pokazao slike ovoga: "to je to. taj i niti jedan drugi".
ja mislim da to nece biti drveni brod ili se varam!
Galun je napisao/la:jekila je napisao/la: ... e a jos vece nebuloze po oglasima su super galebi po 50-60k E
ja još nigdje nisam vidio da netko za super galeba trazi 50,60 tis eura,nesto si zamjenio.
sinitram je napisao/la:Prekrasan brod, jedan od rijetkih koji se meni svidjaju![]()
Da i mi mozemo napravit lipi brod a ne kutije na moru. Mali lobster!
Sve 5 samo kormilo sredit , skratit i prosirit. Vjerovatno ce i sam proizvodjac to promjenit u buducnosti.
A cijena, nece biti mala, bumo videli...
Trenutno korisnika/ca: bocadicattaro, žbirac i 8 gostiju.