Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Turcin je napisao/la:Eto ja cu reci 7000, pa moze odmah u fenomene s njuskala...
brod131 je napisao/la:3500? Recite mi je li se vi to salate sa mnom ili ne, to je duplo manje od onoga sto sam u njega ulozio?
brod131 je napisao/la:S obzirom da je ovo ozbiljan forum necu biti grub; da nisam sav materijal i sve troskove koji su proizasli za njegovu gradnju uzimao i snosio sam, rekao bih da ne vrijedi tih novaca.
Medjutim znam koliko je vremena, ljubavi, materijala i novca ulozeno u njega, stoga vase postove ne mogu uzeti za ozbiljno bez obzira na vase iskustvo, profesionalnost i predanost brodovima.
Mozda vi mozete s manje novca sagraditi ovaj tip broda, samo naprid, javite mi kad to uradite pa da popricamo otvoreno o troskovima koliko vas je kostalo, a mozete ih slbodno objaviti na forum, kako bi svima bili dostupni.
Ne zelim zaraditi na njemu, vec ulozeno povratiti jer razlog njegove daljne gradnje zbog privatnih razloga je neizvediv.
brod131 je napisao/la:3500? Recite mi je li se vi to salate sa mnom ili ne, to je duplo manje od onoga sto sam u njega ulozio?
Turcin je napisao/la:E a da pitamo karambu
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.