Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
plavnik je napisao/la:Uzeo bi ga i ja u usporedbi sa Primorkom, starim Galebom...
Ali definitivno ne za cijenu višu od 10 k€
Mara iz staklenika je napisao/la: da su tako dobri ne izlazili novi modeli, a sad kako čitam ni MF do 7 m više nema sa unutarnjim motorom.
djigo je napisao/la:Ljudi moji sto je s vama jeste li slijepi? Pa to je kasun
genije je napisao/la:primorke ovog godišta ili novije su cca 7000eura i jeftinije pa mislim da ih nema smisla uspoređivat s duplo skupljim brodom
a s druge strane moraš i ti pape priznat da je ovaj pretjera s cijenom ma koliko brod bia dobar!
PS: onaj antares 760 do tebe je ludilo
ivan3 je napisao/la:E da je to samo po pitanju kupi/prodaj brod...
Stari moj, to je tako di god se okreneš.
Pape je napisao/la:...da al ako to već znamo...zašto je naša svrisihodno ovde meni prodavat muda za bubrige...i objašnjavat šta vridi i šta ne vridi...ali aj da je to dobronamjerno, ja nebi prvi reka riči i korisno bi bilo za neke buduče članove...nego vidiš iz aviona da je u pitanju nešto drugo....
Klompa je napisao/la:Di se uopće Moze ovi brod uspoređivat sa
dalmatinkom ili gradacom ako neko stvarno i prodaje dalmatnku za 8 t€ onda ovi Esteou vridi 15tisuca
a valjda i onaj koji ga i prodaje racuna na to da ce malo popustit ozbiljnom kupcu tako da ce i cjena bit ok ako je brod stvarno dobar ka sta pise u ostalom pustite to sta i za koliko se prodaje u fr triba vidit sta se sve prodaje ode u nas i z koju lovu jer nedavno san kupova pa znam!
O ukusima je tesko raspravljat a meni osobno je ovaj estou odlcan brod!
Trenutno korisnika/ca: karacha i 7 gostiju.