som je napisao/la:Ovo se polako pretvorilo u mali oglasnik.Ima li ko dobra maslinova ulja?
Some slabo pratis forum, evo bracanin sa foruma proadje uje......

viewtopic.php?f=54&t=5220
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:Ovo se polako pretvorilo u mali oglasnik.Ima li ko dobra maslinova ulja?
dioklecian je napisao/la:pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju
som je napisao/la:dioklecian je napisao/la:pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju
Jebate svi ste postali osjetljivi ko francuske sobarice. Nisan ja kriv šta netrebam ulje a ni suhi vez. Zajebancija, zajebancija, zajebancija,zajebancija i samo zajebancija. Život je dosta ozbiljan da se nebi malo zajebavali.
zore70 je napisao/la:som je napisao/la:dioklecian je napisao/la:pa sta fali tome da se ljudi informiraju o onome sta im mozda moze tribat ili im triba a ne mogu naci vec je lakse ovako na provjerenoj i preporucenom nacinu informiranja po cak i da se radi o maslinovon ulju
Jebate svi ste postali osjetljivi ko francuske sobarice. Nisan ja kriv šta netrebam ulje a ni suhi vez. Zajebancija, zajebancija, zajebancija,zajebancija i samo zajebancija. Život je dosta ozbiljan da se nebi malo zajebavali.
jeli ti triba salate...već su neki spomnjali moju salatu pa se nadan dobroj prodaji
dioklecian je napisao/la:ala ova kisa je dosadila , ne mos radit nista na brodu evo vec skoro 10 dana , danas ujutro malo razvedrilo i ja vec mislija bit ce lip dan a ono ponovo kisa
a bar je dobra mozda za kumpire ili za druge poljuprivredne kulture
dioklecian je napisao/la:usput ako kome triuba suhi vez ali u zatvorenome do moze mi se javit , duzine do 7 metara a visina je oko 2,6 sa trajlerom max, cijena dobra
dioklecian je napisao/la:evo jos nista ne radin , nemos nista s plastikom radit kad je vlaga u zraku a jos i kisa padne svako uru vrimena a sad kad okrene bura onda ce bit ladno pa opet nista , na kraju ce izgleda bit da cu morat cekat da prezimi pa onda tamo pocet krajem 3 miseca sa radovima
zore70 je napisao/la:dioklecian je napisao/la:evo jos nista ne radin , nemos nista s plastikom radit kad je vlaga u zraku a jos i kisa padne svako uru vrimena a sad kad okrene bura onda ce bit ladno pa opet nista , na kraju ce izgleda bit da cu morat cekat da prezimi pa onda tamo pocet krajem 3 miseca sa radovima
Kad bi svi mi čekali proliće za radit,umrli bi od gladi![]()
Lipo priko krme baci jednu staru ceradu na dva tri špaga,letve i sl..povataj onom srebrenom Power Tape,u brod raspališ jedan
najobičniji kalorifer od 100kn i za 20 minuti sljedi skidanje u kratke rukave,provjereno![]()
I siguran si da te niko neće doć gnjavit dok radiš,a u proliće kad je lipo onda svi šetaju,traže di bi smetali
Pape je napisao/la: samo jedna stvar kod tih jeftinih kalorifera Made in China...nikad, ali nikad ga ne ostavljat samog, a upaljenog...
Trenutno korisnika/ca: bocadicattaro, žbirac i 8 gostiju.