dimulius je napisao/la:dioklecian je napisao/la:malo me omela kisa ali nastavak sljedi brzo, sad je sljedeca faza ubacivanje metalnih nosaca i njihovo vidanje za plastificirane nosace , bija sam pita one s pauk sluzbe jer mi se cine precizni za ubacit motor ali ne mogu ic van Splita a meni je motor malo van splita u skladistu nac cu ja vec neku preciznu dizalicu sa hidraulicniom kranom
ima ti i Reto kamion sa kranom.
Koliko su precizni ne znam, ali mislim da bi cijena moga bit ok.
Ma čitan i nije mi jasno oko čega se da prostite jebete...uzest nekog koji vozi palete cigle da ti ubacuje motor u brod??Di nemaš pojma kakva je dizalica,čovik...
Pa kad opali negdi i odbije kantun,đelkot...a za šta...za sto kuna razlike koji i nisu razlika,vjerovatno je i više jer se moliš uslugu a u stvari je plaćaš....
Imaš koliko hoćeš ljudi koji imaju kamione sa dizalicama,rade sa brodima,motorima,i svima nama rade to svaki dan,tura po gradu je 300-350 kn,ljudi precizni,znaju svoj posal i nikad problema..samo triba pitat a ne od toga činit famu pa napravit više štete nego koristi..
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO