Posalji mail pa ces dobit koju sliku....pegla mi je preko foruma...
Nego opet smo van teme...al sta cu moram odgovorit...

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
cheeroke je napisao/la:on ide 15.5 na 2800 ,2250-10....
tomsic davor je napisao/la:Pape sto stalno pominnjes tih 87 ks...jeli to neki poseban motor koji pase po velicini ili sta drugo?
Ja sam mislio stavit 60-ak ks...ako bude love mozda i do 80...mislim da mu je i 60 ok...
škarpun je napisao/la:znan jedan antares 620 sa volvo penton 105 ks on na max ide 14-15 a putne 11-12,
tomsic davor je napisao/la:Sta zaj......covjek vam fino objasnjava...neke od nas interesuju ovi brodovi...
Imate temu maestral 700 za pisanje praznih postova...
škarpun je napisao/la:ovaj antares je lik s hvara kupio u basku vodu prije otprilike 5-6 godina tako da je mozda taj sa shebanim motorom, sad je jasnije sto se toga tice
lupis je napisao/la:tomsic davor je napisao/la:Sta zaj......covjek vam fino objasnjava...neke od nas interesuju ovi brodovi...
Imate temu maestral 700 za pisanje praznih postova...
u temi o M700 svako spominjanje brzine je oftopičarenje....
stvarno bih volio vidjet jednadžbu po kojoj je krama starra 30 godina s slabijim motorom brža od novog broda s jačim motorom...,a da su pritom oba broda istih ili barem sličnih karakteristika trupa i dužine..,ja mislim da zajc leži u grmu skupa s vlasnikom starog žanoa,a u drugom grmu nema nikoga...
bilo bi lipo da nam začetnik tog teorema da konkretne podatke tipa taj i taj brod iz te i te godine s tim motorom ide toliko,a onaj drugi,iz te i te godine,s tim motorom ide toliko...,najprije se tvrdi da je motor novog broda jači a sad možemo pročitat da je možda motor i slabiji....![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.