Adriatic 790 by Basaforca - od uvoza do đite

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Adriatic 790 by Basaforca - od uvoza do đite

PostPostao/la pagus » 03. 12. 2012. (15:35)

tomsic davor je napisao/la:...Uostaolom sta svi stavljate skale kad vam je spojler na te adriatike 10 cenata od vode...

Zbog onih 130+ ;)
Pagus
pagus
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Adriatik 790 (IMR M33/T)

PostPostao/la Maestral700 » 03. 12. 2012. (15:46)

Nemojmo čoviku gledati u takuin....ima novaca koje je pošteno zaradija naviganjem i želi napraviti extra brod i to je njegovo pravo.
Želi sve extra izgleda i kvalitete,može kupiti i neka,svaka mu čast.......svatko prema dubini svog takuina. Ja još nisam ni stavio skale jer još nisam
ušao u klub 130+ :lol: :D ali i za 100+ je nekada problem uskočiti....a i godine pritiskaju.....kada nebudem mogao,stavit ću skale,jeftine....sa osiguračem :lol:
On će kada završi imat unikatan brod po svome guštu.....pa tko nebi volio imati dosta para da ostvari svoje želje?

Samo naprid !
Maestral700
Senior Member

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la tomsic davor » 03. 12. 2012. (15:50)

Upravu si zbog tih 130+...meni mozda izgleda jednostavno....no dobro...
Ocu reci kad vec ima toliko love da kupuje skale od 650e neka onda kupi novi brod....ili neki polovni u dobrom stanju....
Mislim ja bi bar tako uradio....jer prica je pocela nabavio sam jeftin brod i sad cu ga sam sredjivat...pa mi onda nije jasno dat 4500e za pituravanje 650e za skale i td...
tomsic davor
Old Senior Member

Tip plovila: Merry fisher 635 yanmar

PostPostao/la ghost_rider » 03. 12. 2012. (16:39)

m morski vuk je napisao/la:Evala svima, a najvise Basaforci za ovaki podvig , mislim da ce ga dovesto do kraja po svome gustu, ja imam jednu sesulu od broda kojeg cu na kraju potopit(Bayliner 2655 usa zastava), a mislim kupiti Adriatica , jer sve stoji kako je receno za njega , a Adria 800 vise je ka sminkerski brod i puno kosta za nas smrtnike , gledam tamo neke polovne glava da te zaboli , zato je stari Adriatic pravi izbor ,kad se iskrcam pogledati cu okola , pa cemo se cuti sta cu uzeti ali Baylinera nikad vise , unistia me benzina.
Pozdrav iz Singapura

Šešula..... :D :D :D
ako sam dobro skužija ko je pod ovim nikom.......Mile morski vuk :thumbup:
Vraćaj se kući crni sine.....lignje mi same skaču u brod..... :D

Basaforca
ako nije problem ,koja je cjena onog grijača i jeli uz njega ide automatika s termostatima???
unaprid fala
ghost_rider
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Murterino 21...(Nani 60..ps)

PostPostao/la Basaforca » 03. 12. 2012. (17:19)

ghost_rider je napisao/la:Basaforca
ako nije problem ,koja je cjena onog grijača i jeli uz njega ide automatika s termostatima???
unaprid fala

Posto je vec dosta clanova pitalo za cijenu stavljam je i ovdje.
Dugo sam gledao i necete naci novog s dvije godine garancije i ovakom cijenom niti van hrvatske!
http://www.njuskalo.hr/gospodarska-dije ... as-6428217
Cijena je s popustom 6. 237, 50 kuna, u mom slucaju par stotina kuna vise jer sam trazio digitalni kontroler/termostat.

tomsic davor je napisao/la:Ocu reci kad vec ima toliko love da kupuje skale od 650e neka onda kupi novi brod....ili neki polovni u dobrom stanju....
Mislim ja bi bar tako uradio....jer prica je pocela nabavio sam jeftin brod i sad cu ga sam sredjivat...pa mi onda nije jasno dat 4500e za pituravanje 650e za skale i td...

Tomisic Davore, tebi ocito nije puno toga jasno, nije mi ni do cijene ni do novaca. Samo sam pokusao reci da sam stvarno nabavio jeftino brod i da sam odlucio krenuti u sredjivanje od temelja posto mi se ovaj brod svidja i po izgledu i po komforu. Da sam uzeo nekog Adriatica od 15000-20000€ svjestan sam da to ne bi bilo to, a tek onda dolaze problemi tj. ulaze se opet ista kolicina novca kao i na ovi. Mogao sam uzet bilo sta krenuvsi od Damora Furije, Sibenika, Raba, pa cak i bez problema nesto vece. Uglavnom nisam iz prije spomenutih razloga. U brod se stavlja samo najbolje jer sam ipak ja taj koji ce koristit brod i to s gustom. A to sta bi ti kupio pasaru prije nego Douglas Marine skale to je tvoj problem, meni to ne pada na pamet. Unaprijed hvala na tvojoj brizi o mojim financijama al ne dam ni zeni da mi gleda u takujin, a kamoli neko drugi :wave:

pagus je napisao/la:Ma Basaforca mi ne izgleda kao tip koji bi sada ugradio na brod nešto što nije po PS-u
Tvoji osigurači bi definitivno bili funkcionalni i sigurni, ali to se naprosto tako ne radi.
U svakom slučaju nema ljutnje, svi smo mislili samo najbolje !

Sve stoji :clap: :thumbup:

el passo je napisao/la:Kakvog iskustva ? Jesi i ti imao kakvu nezgodu
Vjerujem da tu kvaliteta dosta igra vjerovatno je razlika u debljini cijevi, ali po meni najviše igra težina karaktera

Imam samo pozitivna iskustva od ljudi kojima su ugradene, te od ljudi koji su ih ugradivali.
A sta se tezine tice definitivno upadam u klub 100+ :lol:

Hvala svima na podrsci i korisnim informacijama, definitivno ce biti najskuplji, a mozda i najlijepsi i najopremljiniji Adriatic na Jadranu i sire!
Basaforca
Senior Member

Tip plovila: Pilotina Marušić 950

PostPostao/la Basaforca » 03. 12. 2012. (17:20)

Nadam se da sam odgovorio na sve nepoznanice :mrgreen:
Uglavnom iskreno se nadam da ce brod u more do iduceg lita...
Basaforca
Senior Member

PostPostao/la Basaforca » 03. 12. 2012. (17:45)

Danas bio u plasticara pa smo smisljali kako izvest ulazna klizna vrata da bude lijepo i naravno ugodno za koristenje.
Svakako ce se ulaz produbit naprijed put prozora, zatim ce se prosirit za sirinu stoka postojecih vrata.
Ideja je izlit vrata na "L" u komadu te da ih se namisti na dva klizaca. Kad se vrata otvore isla bi skroz lijevo i ne bi smetala.
Znaci triba ostavit i prostor izmedju elementa za sudoper/kuvalo i prednje konzole.
Basaforca
Senior Member

PostPostao/la ghost_rider » 03. 12. 2012. (18:37)

Posto je vec dosta clanova pitalo za cijenu stavljam je i ovdje.
Dugo sam gledao i necete naci novog s dvije godine garancije i ovakom cijenom niti van hrvatske!
Cijena je s popustom 6. 237, 50 kuna, u mom slucaju par stotina kuna vise jer sam trazio digitalni kontroler/termostat.

fala lipa! :thumbup:

Tomisic Davore, tebi ocito nije puno toga jasno, nije mi ni do cijene ni do novaca. Samo sam pokusao reci da sam stvarno nabavio jeftino brod i da sam odlucio krenuti u sredjivanje od temelja posto mi se ovaj brod svidja i po izgledu i po komforu. Da sam uzeo nekog Adriatica od 15000-20000€ svjestan sam da to ne bi bilo to, a tek onda dolaze problemi tj. ulaze se opet ista kolicina novca kao i na ovi. Mogao sam uzet bilo sta krenuvsi od Damora Furije, Sibenika, Raba, pa cak i bez problema nesto vece. Uglavnom nisam iz prije spomenutih razloga. U brod se stavlja samo najbolje jer sam ipak ja taj koji ce koristit brod i to s gustom. A to sta bi ti kupio pasaru prije nego Douglas Marine skale to je tvoj problem, meni to ne pada na pamet. Unaprijed hvala na tvojoj brizi o mojim financijama al ne dam ni zeni da mi gleda u takujin, a kamoli neko drugi :wave:

:thumbup:
ghost_rider
Member

PostPostao/la el passo » 03. 12. 2012. (18:53)

ghost_rider je napisao/la:Posto je vec dosta clanova pitalo za cijenu stavljam je i ovdje.

fala lipa! :thumbup:

:thumbup:

Nešto sam propustio :wtf:
Šta si i ti uveo adriatika ?
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la ivan3 » 03. 12. 2012. (18:54)

el passo je napisao/la:

Da, pročitat prethodne postove prije odgovaranja...
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la porer » 03. 12. 2012. (19:28)

el passo je napisao/la:Nešto sam propustio :wtf:
Šta si i ti uveo adriatika ?

Aj i ti ne zajebavaj, čovjek je ponovio post da riječi dobiju na težini. Ništa više. (Da je smiješno, jest. Do suza :D )
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la tg-boy » 03. 12. 2012. (19:46)

basaforca :thumbup:
pratim ovu temu i ne mogu ne komentirati neke stvari :
1. postoje ljudi koji vole neki tip broda , a posebno su mi dragi ljudi koji vole brode tipa (guda, galeb, adriatic i slicne) jer je to specifičan tip ljudi - isto kao što su i oni koji vole sve tipove brzih brodova --- ovime NE ŽELIM vrijeđati nikoga - samo konstatiram
2. postoje ljudi sa dovoljno para da jednostavno kupe novo i najbolje
3. postoje ljudi koji imaju para , volje i znanja - a usput su toliko hedonisti da sav trud, pare i znoj potrošen na svoj užitak (čitaj brodicu) kasnije višestruko naplate

e sad kad čovik ima para za kupit , a sam radi i pri tome ne štedi ni sebe ni pare ja mogu samo :Other14:
samo tako dalje i šalji slike :wave:
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la ghost_rider » 03. 12. 2012. (20:57)

Šta si i ti uveo adriatika ?[/quote]

ma ne krivo si me razumija......triba sam inormacije! :D

ispričavam se ako sam povridija vaš "ego"...i evo unaprid obećajem; kad mi bude tribala neka infornacija o brodovima ka sta su vaši,da ću se prvo obratit vama!! :mrgreen: teku mi suze
za odgovor....molio bi te na PP,,,jer ne moraš baš svaku temu...U . . K . T :mrgreen:

:shh: ....
ghost_rider
Member

PostPostao/la massa.st » 03. 12. 2012. (21:05)

Basaforca samo naprid........ne kuzim ove puste komentare, u biti ne kuzim jesu zlonamjerni ili dobronamjerni...covik svoju lovu trosi kako je njega volja i zato samo naprid....... :thumbup:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la porer » 03. 12. 2012. (21:06)

Ghost, ne uzimaj sve k srcu, pa malo zajebancije nije na odmet. Omaklo ti se, pa što onda? :wave: :thumbup:
Basaforca radi pravi posao, svaka mu čast i tu nema prigovora.
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: aistran i 11 gostiju.