tomsic davor je napisao/la:...Uostaolom sta svi stavljate skale kad vam je spojler na te adriatike 10 cenata od vode...
Zbog onih 130+

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tomsic davor je napisao/la:...Uostaolom sta svi stavljate skale kad vam je spojler na te adriatike 10 cenata od vode...
m morski vuk je napisao/la:Evala svima, a najvise Basaforci za ovaki podvig , mislim da ce ga dovesto do kraja po svome gustu, ja imam jednu sesulu od broda kojeg cu na kraju potopit(Bayliner 2655 usa zastava), a mislim kupiti Adriatica , jer sve stoji kako je receno za njega , a Adria 800 vise je ka sminkerski brod i puno kosta za nas smrtnike , gledam tamo neke polovne glava da te zaboli , zato je stari Adriatic pravi izbor ,kad se iskrcam pogledati cu okola , pa cemo se cuti sta cu uzeti ali Baylinera nikad vise , unistia me benzina.
Pozdrav iz Singapura
ghost_rider je napisao/la:Basaforca
ako nije problem ,koja je cjena onog grijača i jeli uz njega ide automatika s termostatima???
unaprid fala
tomsic davor je napisao/la:Ocu reci kad vec ima toliko love da kupuje skale od 650e neka onda kupi novi brod....ili neki polovni u dobrom stanju....
Mislim ja bi bar tako uradio....jer prica je pocela nabavio sam jeftin brod i sad cu ga sam sredjivat...pa mi onda nije jasno dat 4500e za pituravanje 650e za skale i td...
pagus je napisao/la:Ma Basaforca mi ne izgleda kao tip koji bi sada ugradio na brod nešto što nije po PS-u
Tvoji osigurači bi definitivno bili funkcionalni i sigurni, ali to se naprosto tako ne radi.
U svakom slučaju nema ljutnje, svi smo mislili samo najbolje !
el passo je napisao/la:Kakvog iskustva ? Jesi i ti imao kakvu nezgodu
Vjerujem da tu kvaliteta dosta igra vjerovatno je razlika u debljini cijevi, ali po meni najviše igra težina karaktera
ghost_rider je napisao/la:Posto je vec dosta clanova pitalo za cijenu stavljam je i ovdje.
Dugo sam gledao i necete naci novog s dvije godine garancije i ovakom cijenom niti van hrvatske!
http://www.njuskalo.hr/gospodarska-dije ... as-6428217
Cijena je s popustom 6. 237, 50 kuna, u mom slucaju par stotina kuna vise jer sam trazio digitalni kontroler/termostat.
fala lipa!![]()
Tomisic Davore, tebi ocito nije puno toga jasno, nije mi ni do cijene ni do novaca. Samo sam pokusao reci da sam stvarno nabavio jeftino brod i da sam odlucio krenuti u sredjivanje od temelja posto mi se ovaj brod svidja i po izgledu i po komforu. Da sam uzeo nekog Adriatica od 15000-20000€ svjestan sam da to ne bi bilo to, a tek onda dolaze problemi tj. ulaze se opet ista kolicina novca kao i na ovi. Mogao sam uzet bilo sta krenuvsi od Damora Furije, Sibenika, Raba, pa cak i bez problema nesto vece. Uglavnom nisam iz prije spomenutih razloga. U brod se stavlja samo najbolje jer sam ipak ja taj koji ce koristit brod i to s gustom. A to sta bi ti kupio pasaru prije nego Douglas Marine skale to je tvoj problem, meni to ne pada na pamet. Unaprijed hvala na tvojoj brizi o mojim financijama al ne dam ni zeni da mi gleda u takujin, a kamoli neko drugi![]()
el passo je napisao/la:
Nešto sam propustio![]()
el passo je napisao/la:Nešto sam propustio![]()
Šta si i ti uveo adriatika ?
Trenutno korisnika/ca: aistran i 11 gostiju.