Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dioklecian je napisao/la:išpak mi je vaznije da ne pusta ruzinu a ako se nu bude dalo odvodat onda ce brusilica radit
a uvik se poslin mogu probit vece rupe i ponovo mascat
zore70 je napisao/la:dioklecian je napisao/la:išpak mi je vaznije da ne pusta ruzinu a ako se nu bude dalo odvodat onda ce brusilica radit
a uvik se poslin mogu probit vece rupe i ponovo mascat
Kad u inox ploči zaguca inox vida..onda nema bušenja šire rupe...samo rušenja svega s reda ili pomicanja motora put prove ili krme...a onda je dernek..
Općenito rješenje stavljanja inox lama na plastificirane longarine izvana nije baš tehnološki.....
Ja san uvik za drvo..i to meko,radi upijanja smole..pa na njemu na kit i vide utopljena traka od najobičnijeg čelika,lipo obrušena ili opjeskarena...pa priko svega 6..8..10..12 slojeva laminata,ovisno o motoru i brodu....pa se lipo malo brusne...pa top coat priko toga...i onda na kraju kroz plastiku u lamu narezani navoji,jednostavno,sigurno..
Prenosi se sva sila ravnomjerno na postolja,sve je jedna masa radi vibracija......
Naravno,ukusi,mišljenja i znanja su različiti pa svak po želji.....
skanap je napisao/la:motor se ne stavlja u brod priko interneta,TO ZAPAMTI DOBRO,da nebi posli bilo...moras imat kut od 7 stupnjeva,a ne logarine radit napamet po visini motora,nego kako motor pita po kutu prema vodenoj liniji...toliko od mene
dioklecian je napisao/la:tek su mi dosla oprema iz Italije osovina, kormilo, lezaji, propela itd pa cu sad ove dane kad stane kisa ic sa ugradnjom motora, trazin bas nekoga sa auto dizalicom da mi ubaci motor u brod, mislin da san dovoljno tvrdo napravija nosace za motor ali opet kad stanem nogom onda mi se nekako cini da jos brod uvija na mjestu di treba doc motore ali stravija sam preko 10 ruku epoxia i rovinga
dioklecian je napisao/la:a sta se tice komentara o internetu , mislim da ga je Bog izmislija koliko je koristan i koliko covik moze naucit na njemu
dioklecian je napisao/la:....ali opet kad stanem nogom onda mi se nekako cini da jos brod uvija na mjestu di treba doc motore ali stravija sam preko 10 ruku epoxia i rovinga
zore70 je napisao/la:dioklecian je napisao/la:a sta se tice komentara o internetu , mislim da ga je Bog izmislija koliko je koristan i koliko covik moze naucit na njemu
Nije ga Bog baš za sve stvorija...da san dicu radija priko interneta,nikad ćaća nebi posta
dioklecian je napisao/la:tek su mi dosla oprema iz Italije osovina, kormilo, lezaji, propela itd pa cu sad ove dane kad stane kisa ic sa ugradnjom motora, trazin bas nekoga sa auto dizalicom da mi ubaci motor u brod, mislin da san dovoljno tvrdo napravija nosace za motor ali opet kad stanem nogom onda mi se nekako cini da jos brod uvija na mjestu di treba doc motore ali stravija sam preko 10 ruku epoxia i rovinga
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.