P.s. za pjera ce znat oni koji triba znat

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zorica je napisao/la:Lipo je popaja vidit sta je je. Obasa san ga uzduz i popriko i svaka mi je stvar na mistu. E pjero pjero. Ali pjero je jos mila majka, nedavno san vidija na popaju nadostukan neki komad platforme koji mu stoji za poludit a i izveden je strucno.
P.s. za pjera ce znat oni koji triba znat
mikula moli je napisao/la:mislin da je Tona ima Betinu 600, al mogli bi ga nazvat, a onda bi Tona moga napisat jednu knjigu na ovu temu...![]()
zorica je napisao/la:P.s. za pjera ce znat oni koji triba znat
ivan3 je napisao/la:Šoma dela šoma, kad se ide na Palagružu?
ivan3 je napisao/la: Popaj je najzanimljiviji dil teme. Definitivno!
zore70 je napisao/la:]
Uvik zaboravin da studiraš brodogradnju..samo se nadan da ćeš imat di radit..u Brodosplitu san ostavija 11 godina života a kako izgleda ni ditetu neću uspit pokazat kako brod klizi sa navoza,sve će uništit![]()
ivan3 je napisao/la:zore70 je napisao/la:]
Uvik zaboravin da studiraš brodogradnju..samo se nadan da ćeš imat di radit..u Brodosplitu san ostavija 11 godina života a kako izgleda ni ditetu neću uspit pokazat kako brod klizi sa navoza,sve će uništit![]()
Triba završit pa će bit posla.![]()
Nemoj sve crno gledat, stat ćemo mi na noge jednoga dana, samo nek se promini generacija.
ivan3 je napisao/la:zore70 je napisao/la:]
Triba završit pa će bit posla.![]()
Nemoj sve crno gledat, stat ćemo mi na noge jednoga dana, samo nek se promini generacija.
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.