Koliko mi se brod svidio na pocetku,toliko mi je odusevljenje splasnulo kad sam vidio cijenu

330 tis.kn je stvarno malo previse,bez obzira sto je brod potpuno opremljen.I kad sam poceo razmisljat sta bi se moglo skinut da se smanji cijena...j... ga nebi skinuo nista.
Bio sam u brodu i primjetio 2 mane...kabina je prezatvorena,tj premalo otvora za zrak,prozori se otvaraju samo malo sa strane i to je to...sve super,al tko se voli ljeti voziti sa sugamanom oko vrata?a drugo,stol u kabini mi se cini,onako,neupotrebljiv,ja sa svoji 188cm jako tesko mogu tamo sjest.
Trup mi izgleda jako zanimljivo i bit ce interesantno vidjeti ga na moru,al da ce biti remorker bas...e pa neznam!Ipak je to brodic od 6m i ove price "reze,razvaljuje":D more... a-a 6m je 6m a more je more i tu nema boga.
2 tone,28 milja sa 140ks??mozda,po bonaci i kad se brod prvi put spusti u more.nekako sumnjam u brzine iznad 22-23 milje.
ovo je samo moje misljenje,neka se buduci vlasnik ne uvrijedi, brod je i dalje lijep i vjerujem kvalitetno napravljen,ali svako u brodu trazi i gleda nesto drugo.