Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
el passo je napisao/la:Eto, ne trebam demantirati kolegu porera...a i veću težinu ima kad ti to napišeš nego ja ...da nebi bilo svak svog konja hvali
porer je napisao/la:el passo je napisao/la:Eto, ne trebam demantirati kolegu porera...a i veću težinu ima kad ti to napišeš nego ja ...da nebi bilo svak svog konja hvali
Eh, eh pričali smo o barci bez tvog spojlera![]()
To je već druga dimenzija i puno mijenja na stvari.
porer je napisao/la:el passo je napisao/la:Eto, ne trebam demantirati kolegu porera...a i veću težinu ima kad ti to napišeš nego ja ...da nebi bilo svak svog konja hvali
Eh, eh pričali smo o barci bez tvog spojlera![]()
To je već druga dimenzija i puno mijenja na stvari.
el passo je napisao/la:I nakon zadnjih postava koji su napisani ti izvučeš taj zaključak
soto je napisao/la:Jos malo pa ce i moj Ven vani pa bi se igrao da dobijem nesto na stabilnosti po bocnim valovima.Na mjesto motora stavio sam oko120kg utega i pedesetak kila olova u kobilicu i nisam skuzio da mi je iti malo brod stabilniji pa me zanima kad bi ugradio samo bočne stabilizatore bez platforme bi li dobio na stabilnosti?
macro je napisao/la:soto je napisao/la:Jos malo pa ce i moj Ven vani pa bi se igrao da dobijem nesto na stabilnosti po bocnim valovima.Na mjesto motora stavio sam oko120kg utega i pedesetak kila olova u kobilicu i nisam skuzio da mi je iti malo brod stabilniji pa me zanima kad bi ugradio samo bočne stabilizatore bez platforme bi li dobio na stabilnosti?
Brod ti je sigurno stabilniji i sigurniji, a ljuljanje s takvim dnom ne možeš izbjeć. Bitno je da je kolumba maksimalno ispunjena pizom, jer ako je šuplja onda narušava stabilnost. Prostor di ide motor možda ne triba ni krcat...
soto je napisao/la:macro je napisao/la:soto je napisao/la:Jos malo pa ce i moj Ven vani pa bi se igrao da dobijem nesto na stabilnosti po bocnim valovima.Na mjesto motora stavio sam oko120kg utega i pedesetak kila olova u kobilicu i nisam skuzio da mi je iti malo brod stabilniji pa me zanima kad bi ugradio samo bočne stabilizatore bez platforme bi li dobio na stabilnosti?
Brod ti je sigurno stabilniji i sigurniji, a ljuljanje s takvim dnom ne možeš izbjeć. Bitno je da je kolumba maksimalno ispunjena pizom, jer ako je šuplja onda narušava stabilnost. Prostor di ide motor možda ne triba ni krcat...
Ma nije on toliko nestabilan nego bi ja zelio izvuci maximum sto se tice stabilnosti.Jos sam skuzio prilikom voznje da kada stane jedna osoba na rovu idem za pola milje brze i dosta stabilnije
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.