Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
surfer je napisao/la:Na testu u zadnjem OM su ju ocijenili jako dobro!!??
gof1 je napisao/la:surfer je napisao/la:Na testu u zadnjem OM su ju ocijenili jako dobro!!??
surfer tako će biti sve dok obijektivnost nepotisne subijektivnost iz sličnih testova,siguran sam da ima jako stručnih ljudi koji su suradnici nautičkhih časopisa i koji rade testove ali.....ono ali još nisam pročitao test da su navedene činjenice u vidu nedostataka nekog plovila ,sve se piše u superlativima i eventualno malim opaskama koje se odnose na sitnice.Zbog toga ja svaki takav test smatram štivom "pod pokroviteljstvom" ,razumijem da je to u velikoj većini način egzistiranja časopisa ali nesmije se zaboraviti zbog koga se izdaju i kome su orijentirani a to su čitatelji (kupci) njihovih novina pa bi bilo uredu negdije i naglasiti to u sličnim testovima.
tomi je napisao/la:gof1 je napisao/la:surfer je napisao/la:Na testu u zadnjem OM su ju ocijenili jako dobro!!??
surfer tako će biti sve dok obijektivnost nepotisne subijektivnost iz sličnih testova,siguran sam da ima jako stručnih ljudi koji su suradnici nautičkhih časopisa i koji rade testove ali.....ono ali još nisam pročitao test da su navedene činjenice u vidu nedostataka nekog plovila ,sve se piše u superlativima i eventualno malim opaskama koje se odnose na sitnice.Zbog toga ja svaki takav test smatram štivom "pod pokroviteljstvom" ,razumijem da je to u velikoj većini način egzistiranja časopisa ali nesmije se zaboraviti zbog koga se izdaju i kome su orijentirani a to su čitatelji (kupci) njihovih novina pa bi bilo uredu negdije i naglasiti to u sličnim testovima.
eko na,mi nismo nikad zadovoljni,uvijek mi sve znamo.ne priznamo ničije testove ako nisu napravljeni po našoj zamisli nas pojedinaca,stvarno smo raca koja sve zna,najpametniji na svijetu.i zato nam ide sve naopako,primjer 1: šta će meni keramičar kad ja znam zalijepiti 3 pločice,ili šta će on meni pokrivat krov kad mogu ja,ili i ili takvih stvari imamo svaki dan.mislim da je napokon vrijeme da svaki radi svoj posao ,da ga napravi kvalitetno,a da se mi napokon odlučimo maknuti se iz onega: ja sve znam
lošinj je napisao/la:Testovi su napisani kako kaže onaj koji je platio taj članak.Imao sam i imam plovilo iz testa i nigdje nisu spomenuli loše stvari koje sam ja pronašao na njemu,a nisu zanemarive.
lošinj je napisao/la:http://www.automotovision.hr/nautika/brodice/Leidi-600-%28II-dio%29.php
Nemoj te kupovat apartmanćiće nego kupite leidi sa WC-jčićem![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.