Darko je napisao/la:Jadranko,
procitao sam sve, pregledao slike i brodic mi se cini cisto OK, a narocito mi se dopada sto se za (relativno) male novce moze kupiti brodic s kojim dvoje, troje ljudi moze uz solidnu brzinu i na visednevne izlete po moru. Ja imam 5 m fishermana, ali razmisljam o takvom brodu koji bi mi omogucio da s zenom provedem nekoliko dana na njemu, te morskim putem posjetim neke dijelove Jadrana koje ovako, s otvorenim fisherom, ne mogu. Zanimaju me tvoji utisci nakon duzeg vremena sto ga imas i upotrebljavas, naravno dobre i lose strane, te da li bi (kad bi opet kupovao isti brod) proizvodjacu narucio neke izmjene i koje. Hvala.
a gle evo mi ga u moru... napravio preko 30 sati po moru.. nije puno ali nije niti malo!
oprala me nevera neki dan kad je u zadru lupalo po trajektima...
ponašanje na valu izvanredno, motor potrošnja 4 litre,brzina fenomenalna... uživam na brodu ali jedan veliki nedostatak...
...nemožeš spavati na brodu!? mislim možeš ako imaš san ko lički međed...
ja nemam mene budi svaki jači šum!
...yebate spoj trupa i spojlera je tako napravljen da jedino po bonaci ima smisla - spavao prvi put na njemu na sidrištu u Brguljama na molatu! puhalo neko slabo jugo tu noć cjelu noć baš na tom spoju valovi lupali k'o čekićem...
stvarno što se tice upotrebe nemam jedne zamjerke brod je avion... ali imam tu jednu ali meni stvarno veliku i koliko god razmišljao nemam rješenja!