Za cijenu ne znam tocno jer su ljudi uzimali s raznom opremom, no moras cekati dosta dugo. Kako mi je jedan od vlasnika dobar poznanik i skoro svakodnevno visim na njegovoj brodici, znam neke detalje koje sam osobno svjedocio.
Zavrsna kvaliteta nije bas na nivou. Osim slampavog spajanja raznih sluzbi na brodici, vidio sam vrata salona koja su montirana tako da je razlika izmedju gornjeg i donjeg ruba 2 cm.
Doticni je morao kupovati dodatnu izolaciju motornog prostora. Od drugih sam cuo da imaju problema sa prostranoscu, pa imaju problema za spremanje opreme (recimo ronilacke opreme i stapova izmedju ostalog). Takodjer je problem s protukliznoscu palube, pa je mozda najbolje staviti tikovinu ako te ne ubije cijena.
Pored toga, iznad krme je moguce staviti samo tendu, nemaju mogucnost tvornickog zatvaranja s plasticnim krovom.
Osobno mi se jako svidja i nije lose skrojena, cak mi je na listi pozeljnih u toj kategoriji pored Sibenika 800.
Inace, mislim da je 9 metara preko svega, pa ispada nesto kraca nego sto bi covjek rekao. Onda je usporedjujem s A790 i jos vise pojacavam tvrdnju da je tesko postici veci komfor i prostranost od A790. No, nova brodica je nova, sto je dojam kojeg imam uvijek kad se popnem na Damor 900.