Moram priznati da ovo nisam očekivao,
od početka sa veseljem pratim ovu temu i zaključio sam da se ovdje radi o velikoj ljubavi prema Adriatiku,
u nekoliko navrata razni judi su pitali što ti to treba, za iste novce kupi noviji i opremljen brod, ali odgovor je uvijek
bio isti, odprilike:
"Tomisic Davore, tebi ocito nije puno toga jasno, nije mi ni do cijene ni do novaca. Samo sam pokusao reci da sam stvarno nabavio jeftino brod i da sam odlucio krenuti u sredjivanje od temelja posto mi se ovaj brod svidja i po izgledu i po komforu. Da sam uzeo nekog Adriatica od 15000-20000€ svjestan sam da to ne bi bilo to, a tek onda dolaze problemi tj. ulaze se opet ista kolicina novca kao i na ovi. Mogao sam uzet bilo sta krenuvsi od Damora Furije, Sibenika, Raba, pa cak i bez problema nesto vece. Uglavnom nisam iz prije spomenutih razloga. U brod se stavlja samo najbolje jer sam ipak ja taj koji ce koristit brod i to s gustom. A to sta bi ti kupio pasaru prije nego Douglas Marine skale to je tvoj problem, meni to ne pada na pamet. Unaprijed hvala na tvojoj brizi o mojim financijama al ne dam ni zeni da mi gleda u takujin, a kamoli neko drugi
Basa što se promjenilo?