Nautika 600k

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Nautika 600k

PostPostao/la gumi25 » 24. 02. 2016. (02:04)

Pozdrav, da li je itko isprobao ovu Nautiku od zadnjeg posta?
U po marča sipa i komarča
gumi25
New Entry

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la MaliPas » 27. 05. 2017. (11:19)

Cudno kako se nista nepise o ovom brodicu. Gleda sam i po lucicama po splitu i samo se moze vidit Nautika 650 dok ove dvije novije 600 i 690 nema nigdje.

Ja sam je uzivo vidija na proslogodisnjem sajmu u Biogradu i od tada san zapeja da je moran uzet. Kupija bi i polovnu ali je nema u oglasima, a za novu triba skupit lovu.

Ima jako puno mista za svojih 6 metara, sto je zbog sirine. Islo se na ustrb krme u odnosu na kabinu sto meni bas pase i sa motorom od 100 konja se moze uvatit 15cvorova putne brzine.

Cita san negdi da je proizvodac otvorija novi proizvodni pogon i da namjeravaju masovnije proizvodit ove barke za izvoz. Eto. :think:
"Alan Ford: Grunfe, gdje su ti kočnice? (lete svom brzinom na Grunfovom motoru prema zidu) Grunf: Ah, znao sam da sam nešto zaboravio!"
MaliPas
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Fortis 590C, Suzuki 90

PostPostao/la mala od kužine » 29. 05. 2017. (07:15)

Kada ju porinemo u more bit će više znanja, do tada hasta la vista muchacos.
Sa 100 konjicha. I tri mule.
"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
mala od kužine
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Nautika 600k, yamaha 4t 100k, yamaha 4t 6k

PostPostao/la MaliPas » 31. 05. 2017. (10:57)

mala od kužine je napisao/la:Kada ju porinemo u more bit će više znanja, do tada hasta la vista muchacos.

Mala od kuzine, koliko se ceka za isporuku?
"Alan Ford: Grunfe, gdje su ti kočnice? (lete svom brzinom na Grunfovom motoru prema zidu) Grunf: Ah, znao sam da sam nešto zaboravio!"
MaliPas
New Entry

PostPostao/la bobipu » 31. 05. 2017. (15:33)

mala od kužine je napisao/la:Kada ju porinemo u more bit će više znanja, do tada hasta la vista muchacos.

Mala..čestitke na prinovi i nadam se brzom porinuču.. :wave:
kuraja do jaja
bobipu
Senior Member

Tip plovila: Marušić 21

PostPostao/la mala od kužine » 01. 06. 2017. (09:20)

Hvala :) , mi čekamo oko 3 miseca, ali nismo nestrpljivi.
"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
mala od kužine
Old Senior Member

Tip plovila: Nautika 600k, yamaha 4t 100k, yamaha 4t 6k

PostPostao/la peroLA » 01. 06. 2017. (12:52)

čestitam svima... ovo me baca u sijećanje kad sam ja htio ić u tvornicu i kupit brod... sada kad na to gledam mislim da bi morao na terapiju prije da izdržim to čekanje koje izgleda da svi prolaze pogotovo kod manjih proizvođača i pogotovo kad kupac sam sređuje dio stvari...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la MaliPas » 02. 06. 2017. (11:05)

Prijatelju sta da ti kazem, ja vec godinama cekam. Uvik ima nesto prisnije: zena, dica kredit u svicarskim francima, kamate banci ( sve tim redosljedom ) i sad kad san to napokon rjesija ( a prostata boli do :sick: ) napokon moje vrime. Ali necu ga moc narucit do prije kraja lita neznam jeli mi uopce pametno ga onda narucivat pa dami ga isporuce u prvom misecu. A stas triba ce jos malo izdrzat ali kao sto kazes gori pod nogama od nestrpljenja. :mrgreen:
MaliPas
New Entry

PostPostao/la peroLA » 02. 06. 2017. (11:22)

MaliPas je napisao/la:Prijatelju sta da ti kazem, ja vec godinama cekam. Uvik ima nesto prisnije: zena, dica kredit u svicarskim francima, kamate banci ( sve tim redosljedom ) i sad kad san to napokon rjesija ( a prostata boli do :sick: ) napokon moje vrime. Ali necu ga moc narucit do prije kraja lita neznam jeli mi uopce pametno ga onda narucivat pa dami ga isporuce u prvom misecu. A stas triba ce jos malo izdrzat ali kao sto kazes gori pod nogama od nestrpljenja. :mrgreen:

joj nisam mislio na takvo čekanje... nego čekanje od narudžbe do porinuća... znači kad već isprsiš kesu ili dobar dio i onda dok ne zaploviš
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la OuttaControl » 14. 08. 2020. (21:43)

Pozz, u brodove se apsolutno ne razumijem i trazim puno al me nazivi i jako sakriveni cijenici jako zbunjuju. Nekima je naziv duzina nekima model nekima nista, a cijene stravično variraju...

Uglavnom moje pitanje ukratko:
Koje jos brodove da gledam da su u ovom cijenovnom rangu(novi sa motorom) da imaju WC i kabinu i da su stabilni da mogu izdrzat Split-Vis jednom godisnje i da ne lupam glavom kad se ustanem ko na nekim brodicama?

Sad udugo koga zanima:
Gledam malo kaiće u zadnje vrime i sve me vise kopka da sebi uzmem nekog i tako slucajno naletim na ovu nautiku 600K i vidim u clanku na slobodnoj da je osnovni model sa motorom 20000 eura, to mi pase, ali dodao bi par meni obaveznih stvari(WC...) . Pase mi da dvometras moze stat u kabinu. Volio bi da 4 ljudi moze prespavat noc dvije(2 u kabini 1 pomocni 1 krma) ali u pravilu za dvije osobe bi se koristio i jednodnevne đite sa 4-5 ljudi. WC mi je must have. Brzina mi nije bitna, 8 milja mi jeprohvatljiva do 12 bi bilo super da je putna al okej je i 10 pa bi penta sa 70 konja tribala bit dosta. Meni savrsen brod je Damor 800 Fjaka, da imam para to bi sigurno uzeo, al nemam toliko a i prebrz mi je, to mi ne treba a i "luksuz" drva mi isto treba, cisto da se zna.

UGL.
Ja trazim brod od 6-7 metara (Kao ova nautika 600k da je jos po metra duza za iste pare :lol:) od 25000 do max 30000 eur sa opremom.
Obavezno mi je:
Električni WC
Sidra, konopi, bokobrani, sve to osnovno
Spremnici vode i benzina
kuvalo plinsko
tenda za krmu
I nezz sta se jos smatra "Osnovnim" kao Inox ograda i slicno al to sve obavezno.
Sto manje drva sto vise plastike, drvo se treba odrzavat, to ne zelim.
Volio bi i da ima automatsko isekavanje ako treba.
Bocnk thrusteri su isto zelja al vjerojatno nista od toga u cijenovnom rangu.

Eto najbitnije mi je ako bude koji sajam da znam na koje brodove obratit pozornost, pa naravno ja cu po svom gustu izabrat kompromise.
OuttaControl
New Entry

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la mares » 15. 08. 2020. (20:09)

Neznam za taj model, ali prijatelj mi je izgubio zivaca sa njima natezuci se oko
broda. Uvijek je bilo drugi tjedan gotovo, itd. Neznam koliko je puta bio u tvornici
vidjet sta se desava. Na sajmu u Zg ove godine, covjek je dezurao sa sinovima jer
ga je bilo strah da ne prodaju njegovu (placenu) Nautiku 690...
U svakom slucaju, ne bih im prisao na blize od 12 milja...
mares
Member

Tip plovila: Beneteau Antares 760, Nanni T4.200

Prethodna

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.