Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Orut je napisao/la:Perla je reka da je Lupisov " legendarni" u Šibeniku. Mislim da zajebaje a vi tamo sa " zmorca " još niste uspili viditi novi brod ka da je čudovište iz Loch Nessa. Na kraju će ispasti da je ovo još nešto njemu svojstveno. Prcati u zdrav mozak.
lupis je napisao/la:Ma u biti mi je svejedno za sad,antares mi je na oko ljepši izvana ,to mu je plus,"minus" manja krma (za moje potrebe sasvum dovoljna)zbog nešto veće nadkabine koja je pak na i sessi sasvim dovoljna(nadkabina) za moje potebe,sesa ima za mene praktičniji raspored unutra,onaj separe livo mi se sviđa jer tu može po zimi suputnik sjedit a ne na onom kuhinjskom bloku...Mf625 mi je malo demode nadkabina ali nista strašno,ono bitno je da sa npr 115 ks izglisira čim prije i da klizi na što manjoj brzini,stvarno mi jd svejedno jeli putna 18-20 ili 22...i odnos godiste-motor-cijena...
lupis je napisao/la:lupis je napisao/la:Ma u biti mi je svejedno za sad,antares mi je na oko ljepši izvana ,to mu je plus,"minus" manja krma (za moje potrebe sasvum dovoljna)zbog nešto veće nadkabine koja je pak na i sessi sasvim dovoljna(nadkabina) za moje potebe,sesa ima za mene praktičniji raspored unutra,onaj separe livo mi se sviđa jer tu može po zimi suputnik sjedit a ne na onom kuhinjskom bloku...Mf625 mi je malo demode nadkabina ali nista strašno,ono bitno je da sa npr 115 ks izglisira čim prije i da klizi na što manjoj brzini,stvarno mi jd svejedno jeli putna 18-20 ili 22...i odnos godiste-motor-cijena...
625 sad nakon 14 mjeseci lovi na 3800 kad sam sam lipih 17-18 kt4000 18-19,krajnje brzina je pala sa 29 na 24-25 ali ionako se nikad ne vozim brže od navedenih 18-19 kt...šta se potrošnje tiče volio bi da troši i više....ali ne stigne se....
el passo je napisao/la:lupis je napisao/la:lupis je napisao/la:Ma u biti mi je svejedno za sad,antares mi je na oko ljepši izvana ,to mu je plus,"minus" manja krma (za moje potrebe sasvum dovoljna)zbog nešto veće nadkabine koja je pak na i sessi sasvim dovoljna(nadkabina) za moje potebe,sesa ima za mene praktičniji raspored unutra,onaj separe livo mi se sviđa jer tu može po zimi suputnik sjedit a ne na onom kuhinjskom bloku...Mf625 mi je malo demode nadkabina ali nista strašno,ono bitno je da sa npr 115 ks izglisira čim prije i da klizi na što manjoj brzini,stvarno mi jd svejedno jeli putna 18-20 ili 22...i odnos godiste-motor-cijena...
625 sad nakon 14 mjeseci lovi na 3800 kad sam sam lipih 17-18 kt4000 18-19,krajnje brzina je pala sa 29 na 24-25 ali ionako se nikad ne vozim brže od navedenih 18-19 kt...šta se potrošnje tiče volio bi da troši i više....ali ne stigne se....
Koji koper imaš ?
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.