vrata dalmatinke ili sličnih brodova

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

vrata dalmatinke ili sličnih brodova

PostPostao/la tg-boy » 08. 11. 2008. (21:50)

kako naslov kaže volio bi zamjeniti ona dvodjelna konus vrata dolje i poklopac od gore na Venu 590, ako ko ima kakvu ideju ili još bolje sliku neka šalje.
Hvala puna BDW-. bez ulizivanja OVO JE NAJBOLJI FORUM NA KOJEMU SE MOŽE NEŠTO NAUČITI BEZ PUNO FILOZOFIRANJA LJUDI BEZ ARGUMENATA, HVALA
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

Re: vrata dalmatinke ili sličnih brodova

PostPostao/la mateo_zd » 09. 11. 2008. (15:06)

ja sam na mojoj dalmantinki sam prepravio vrata. Dupla vrata i poklopac sam zamijenio s 4 šiber ploče koje se jednostavno skidaju i postavljaju te tako dobiješ mnogo prostora za višednevni boravak na moru.Danas ću ići do broda pa ću napraviti koju slikicu pa ću ti poslati da vidiš o čemu se radi.
mateo_zd
New Entry

PostPostao/la mateo_zd » 10. 11. 2008. (19:31)

poslat ću ti par slika da vidiš kako sam ja napravio vrata, ako imaš pitanja za neke detalje javi se

vodilice vrata su rađene od hrastovine, rukovanje s vratima je izuzetno lagano.
mateo_zd1 [800x600].JPG

vrata su rađena iz 4 dijela
mateo_zd2 [800x600].JPG

spojeve između dijelova vrata povezao sam s hrastovim letvicama s utorima u koje ulaze vrata
mateo_zd3 [800x600].JPG
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
mateo_zd
New Entry

PostPostao/la riberer » 10. 11. 2008. (20:12)

Kao prvo mateo_zd, dobrodošao !

Predpostavljam da nisi, kao novi član, posvetio pažnju temama o postavljanju fotografija.
Radi se o tome da fotografije, kakve si ti uvrstio, imaju format plakata i njihovo bi gledanje u cijelosti bilo moguće jedino u kinu. :D

Prije postavljanja fotografija treba ih prebaciti u format od 800x600 pix maksimalno, a moglo bi i manje. O tome je pisano u Veličine fotografija,
a moguće ih je postaviti i preko nekog image hosting-a, o čemu je pisano u temi UVRŠTAVANJE FOTOGRAFIJA.

Sada sam ti ja smanjio format, no idući put ću biti prisiljen pobrisati slike, ako budu veće od dogovorenog. ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la tg-boy » 10. 11. 2008. (21:26)

hvala mateo, vrata su super, ajde posalji jos koju sliku unutrasnjosti mislim da ti je brodica dobro uređena.
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la mateo_zd » 12. 11. 2008. (20:15)

izvinjavam se što su slike poslane bez smanjivanja formata. Drugi put će biti sve ok.
Ovih dana ću poslikati brodicu pa ću ti poslati još slika , iako je sad iznutra potpuno raspremljena jer ja preko zime vadim vani krevete i sve što nije potrebno da vlaga ne bi uništila .Ako tvoja dalmatinka nije uređena a želiš savjet pitaj pa se čujemo.
mateo_zd
New Entry

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: beba, dragger i 8 gostiju.