Žabar je napisao/la:Jel znaš kako bi Slovenija izgledala kad bi bosancima svjetlile oči?
Ko Lasvegas,jebote!

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Žabar je napisao/la:Jel znaš kako bi Slovenija izgledala kad bi bosancima svjetlile oči?
Ko Lasvegas,jebote!
orca977 je napisao/la:Da, to je bila moja Adria...
Manji brod kupujem iz više razloga, a to je da mi toliki brod je prevelik za moje potrebe, ima i previše prostora, a nisam ga kupio radi tuđeg komoda.
kupio sam ga jer je bila prilika, a budući nikad prije nisam ima brod, nisam imao ni iskustva da odredim koliki mi brod treba.
Koristeći ga ovo lito, uvidio sam prednosti i mane takvog i tolikog broda.
Dalje, vez mi je skup, a od nedavno je skočio za 40 posto. Pametnom dovoljno.
brzina od 8-8.5 milja je ok, ali malo brži...da bi volio-bi
E sad, optimalna zamjena mi se činila adriatic 790, ali budući je on za koju milju još sporiji od Adrie, bojim se da ne pop...usred ljeta truckajući se pučinom.
Od vas sam samo tražio dobronamjeran savjet, što kupiti za 25000? nekakav optimum komfora i brzine i potrošnje??
Ako je to adriatic, ok, ako ima nešto još zanimljivo, recite..
ne tražim ja da troši 3 litre a da ide 25 milja, neka troši, ali u razumnim granicama(nemojmo sad definirat granice)
Sirena je napisao/la:pa onoliko koliko su troškovi...
carina , mislim 8%
pa trošarina
pa na sve PDV
lupis je napisao/la:Ajde Primorac,preporuči čoviku brod do 25.000!....![]()
,posli Adrie 1000 čovik bi pomislio da je ušao u krmeni gavun a ne u brod!
primorac je napisao/la:lupis je napisao/la:Ajde Primorac,preporuči čoviku brod do 25.000!....![]()
,posli Adrie 1000 čovik bi pomislio da je ušao u krmeni gavun a ne u brod!
Pa preporučio sam mu brod kao tvoj, ti si svog platio 20.000€, ostane mu 5.000€![]()
![]()
![]()
A i da kupi takav nov (ako ih još proizvode) + lomatec 39 ks i drveni jelovi timun i fiberglas stakla i sve ostalo u kućnoj izradi, može isto proć ispod 25.000€, i to sam mu preporučio pa neće
![]()
čitaj malo luponja postove od početka
![]()
A i ti kad bi ušao u Adriu 1000 pomislio bi da si ušao u Queen Elizabeth 2...nakon tog IMR-a....
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.