Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lajtar je napisao/la:Hvala Primorac. Još jedno možda bezvezno pitanje: dal se može kao fugirna masa upotrebiti epoksi smola? Imam je doma par kila.
Pozdrav
lajtar je napisao/la:Hvala Primorac. Još jedno možda bezvezno pitanje: dal se može kao fugirna masa upotrebiti epoksi smola? Imam je doma par kila.
Pozdrav
volio_bi_na_more je napisao/la:lajtar je napisao/la:Hvala Primorac. Još jedno možda bezvezno pitanje: dal se može kao fugirna masa upotrebiti epoksi smola? Imam je doma par kila.
Pozdrav
ako epoksi ostaje fleksibilan (jer drvo dela), mozda.
neznan ako ces moc to dovoljno uredno delat. jer ako dodjes s time na drvo, nece ti primat na tim mjestima ulje. ili pak opet obrusit drvo, da bi ga ocistio od epoksija (kod toga opet postoji opasnost da zaj* fuge.)
josip je napisao/la:lajtar je napisao/la:Hvala Primorac. Još jedno možda bezvezno pitanje: dal se može kao fugirna masa upotrebiti epoksi smola? Imam je doma par kila.
Pozdrav
U ovom slućaju ne, i to iz više razloga.
volio_bi_na_more je napisao/la:koscoba je napisao/la:Mislim da je ta Bosch vibraciona los izbor za brusenje tikovine, trebat ce ti puuunooo vremena s njom da obrusis.
puno ti je lakse sa-http://www.alatimilic.hr/makita_BO5012.php ili
http://www.bosch.hr/content/language1/d ... k_2007.pdf
Imas tu cijenik za zeleni bosch, ako ti je makita skupa-
Rotaciona brusilica je neusporedivo bolja od vibracione.
da, ako imas zaobljene povrsine (kao npr. blatobran na autu). ali ako imas ravne povrsine, kao npr. stol, onda ti je sa vibron lakse delat. (ca se vrimena za brusenje tice, koju uru vise ili manje mislim da ne igra ulogu)
U biti, cime god volis delat, je OK![]()
samo, nikako sa 'tracnom brusilicom' ili sa kutnom brusilicom (bez zezanja, to san videl u zivo)
josip je napisao/la:Sa tračnom treba imati osječaj dok se radi jer ako malo duže zadržiš na jednom mjestu previše odnese drveta, ali jedino tračna brusilica može uzdužno brusiti drvo , a kod tikove palube se drvo mora brusiti isključivo uzdužno.
Dade je napisao/la:A cijela priča može da zvuči i ovako obrusi sa čim možeš,brusni papir 100,fuge popuni crnim sikaflxom a drvo pređi dva puta maslinovim ujem (može i ono od prošle ili predprošle godine) a kasnije tokom upotrebe posle jake kiše opet premažeš maslinovim ujem,(naravno uvek na suvo) običnom spužvom.Maslinovo ulje je zakon.Uzgred budi rečeno tako održavam i vesla,nikakvi lakovi i piture.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.