Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...
Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori
Postao/la Turcin » 11. 06. 2014. (19:12)
Ja sam nasao polovnu icey tek elite i brutalna je. Drzi danima i mozes skakat po njoj koliko hoces. Jedino sto je skupo ako novu kupujes...
-

Turcin
- Senior Member
-
- Tip plovila: maestral 600
Postao/la skandalozo » 11. 06. 2014. (20:26)
egotrip je napisao/la:ja bi uzeja neku jaceru veceg kapaciteta tipa 140 ak litara,jer mi treba krmena klupa a dobro bi dosla iza pica a kad nema leda i za odlaganje stvari,ima li to cvrstocu da izdrzi dva covika od sto kila,i koju mi preporucate moze i polovna
Za potrebe koje si naveo gotovo da nemaš izbora - ICEY TEK je jedini izbor. Izuzetno čvrst, odična izolacija i površinski sloj u unutrašnjosti koji se vrlo lako pere. Svi elementi od britvela, preko kopči do brtvi su profi nivo. Mane? Duplo teži od konkurencije (zbog puno čvršćih obloga, i bolje izolacije) i viša cijena od Colemana i Iglua s kojima se ne može uspoređivati po ničem osim volumena. Čvrstoća? Nepoderivo. Vrijedi svake lipe.
-

skandalozo
- Djelatnik u sektoru ribolova
-
- Vrsta ribolova: sportski
- Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23
-
Postao/la Denis1 » 11. 06. 2014. (20:59)
skandalozo je napisao/la:egotrip je napisao/la:ja bi uzeja neku jaceru veceg kapaciteta tipa 140 ak litara,jer mi treba krmena klupa a dobro bi dosla iza pica a kad nema leda i za odlaganje stvari,ima li to cvrstocu da izdrzi dva covika od sto kila,i koju mi preporucate moze i polovna
Za potrebe koje si naveo gotovo da nemaš izbora - ICEY TEK je jedini izbor. Izuzetno čvrst, odična izolacija i površinski sloj u unutrašnjosti koji se vrlo lako pere. Svi elementi od britvela, preko kopči do brtvi su profi nivo. Mane? Duplo teži od konkurencije (zbog puno čvršćih obloga, i bolje izolacije) i viša cijena od Colemana i Iglua s kojima se ne može uspoređivati po ničem osim volumena. Čvrstoća? Nepoderivo. Vrijedi svake lipe.
Potpisujem sve,ali ako mislis svaki dan nositi toga od 140l ni ne pomisljaj,neces ni praznoga a kamoli sa jos malo tezine unutra.
-

Denis1
- Member
-
Postao/la egotrip » 11. 06. 2014. (23:04)
super za cvrstocu,znaci moze podnit zlostavljanje,sad trazim nacin na koji bi ga fiksira jer ga nemam namjeru micat iz broda,kao sto rekoh treba mi krmena klupa,gledao sam one nosace u unimara za preklopne klupe trbala bi mi dva ili tri a svaki je oko 400 kuna a i bojim se da bi klapa a ovako bi jednim udarcem dvi muhe,ali kako je zastiti od micanja i kradje jos mozgam,izad bi bila ravna stranica od krme
-

egotrip
- Senior Member
-
- Vrsta ribolova: rekreativni
- Tip plovila: gs nautica open 550 yamaha 100 4t
Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.