Coleman frižideri

Diskusije o ribolovnim trgovinama, servisima barki, motora i ostalo. Gdje kupovati, gdje servisirati, traženje izvođača raznih radova ...

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Re: Coleman frižideri

PostPostao/la Turcin » 11. 06. 2014. (19:12)

Ja sam nasao polovnu icey tek elite i brutalna je. Drzi danima i mozes skakat po njoj koliko hoces. Jedino sto je skupo ako novu kupujes...
Turcin
Senior Member

Tip plovila: maestral 600

PostPostao/la skandalozo » 11. 06. 2014. (20:26)

egotrip je napisao/la:ja bi uzeja neku jaceru veceg kapaciteta tipa 140 ak litara,jer mi treba krmena klupa a dobro bi dosla iza pica a kad nema leda i za odlaganje stvari,ima li to cvrstocu da izdrzi dva covika od sto kila,i koju mi preporucate moze i polovna

Za potrebe koje si naveo gotovo da nemaš izbora - ICEY TEK je jedini izbor. Izuzetno čvrst, odična izolacija i površinski sloj u unutrašnjosti koji se vrlo lako pere. Svi elementi od britvela, preko kopči do brtvi su profi nivo. Mane? Duplo teži od konkurencije (zbog puno čvršćih obloga, i bolje izolacije) i viša cijena od Colemana i Iglua s kojima se ne može uspoređivati po ničem osim volumena. Čvrstoća? Nepoderivo. Vrijedi svake lipe.
slika
skandalozo
Djelatnik u sektoru ribolova

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Grašo 19, drvena gajeta, Angler 23

PostPostao/la Denis1 » 11. 06. 2014. (20:59)

skandalozo je napisao/la:
egotrip je napisao/la:ja bi uzeja neku jaceru veceg kapaciteta tipa 140 ak litara,jer mi treba krmena klupa a dobro bi dosla iza pica a kad nema leda i za odlaganje stvari,ima li to cvrstocu da izdrzi dva covika od sto kila,i koju mi preporucate moze i polovna

Za potrebe koje si naveo gotovo da nemaš izbora - ICEY TEK je jedini izbor. Izuzetno čvrst, odična izolacija i površinski sloj u unutrašnjosti koji se vrlo lako pere. Svi elementi od britvela, preko kopči do brtvi su profi nivo. Mane? Duplo teži od konkurencije (zbog puno čvršćih obloga, i bolje izolacije) i viša cijena od Colemana i Iglua s kojima se ne može uspoređivati po ničem osim volumena. Čvrstoća? Nepoderivo. Vrijedi svake lipe.

Potpisujem sve,ali ako mislis svaki dan nositi toga od 140l ni ne pomisljaj,neces ni praznoga a kamoli sa jos malo tezine unutra.
Denis1
Member

PostPostao/la egotrip » 11. 06. 2014. (23:04)

super za cvrstocu,znaci moze podnit zlostavljanje,sad trazim nacin na koji bi ga fiksira jer ga nemam namjeru micat iz broda,kao sto rekoh treba mi krmena klupa,gledao sam one nosace u unimara za preklopne klupe trbala bi mi dva ili tri a svaki je oko 400 kuna a i bojim se da bi klapa a ovako bi jednim udarcem dvi muhe,ali kako je zastiti od micanja i kradje jos mozgam,izad bi bila ravna stranica od krme
egotrip
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: gs nautica open 550 yamaha 100 4t

Prethodna

Natrag na Ribolovne trgovine, servisi brodova, motora i slično

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.