Klub 100+

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Klub 100+

PostPostao/la josme » 02. 12. 2013. (13:24)

Javiti će nam se on poslije nove godine... :lol: :lol: :lol:
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la riberer » 02. 12. 2013. (13:34)

ivan3 je napisao/la:95!
Nadan se da se više ovde neću upisivat.
Mada je bilo lipo sa stojon. :cry: :wave:

Bravo! :thumbup:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Kapo » 02. 12. 2013. (15:57)

riberer je napisao/la:
ivan3 je napisao/la:95!
Nadan se da se više ovde neću upisivat.
Mada je bilo lipo sa stojon. :cry: :wave:

Bravo! :thumbup:

Nije dobro....klub se počeo osipati...
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la porer » 02. 12. 2013. (16:11)

Jebiga, ja sam prešao u višu kategoriju, 110+
Ne znam kako drugi...
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la lvky » 03. 12. 2013. (19:40)

porer, postaješ normalniji ;) :thumbup:
"Najveća draž braka je što bračne partnere prisiljava na -preljub" by Oscar Wilde
lvky
Old Senior Member

Tip plovila: beneteau antares 760, volvo penta 200ks

PostPostao/la Miljac » 04. 12. 2013. (14:26)

Pozdrav svima,

vrlo zanimljiv klub !!! :Drink40:

Ispisan sam prije nego sam se upisao.

Naime, rekli su mi da se moje ronilačko neoprensko odijelo ipak nije stisnulo od stajanja u ormaru a čvrsto sam odlučio ponovno uskočiti u njega i to slijedećeg proljeća pa sam si dao malo truda... :thumbup:
Miljac
Member

Tip plovila: Elan T401L + Suzuki DF5

PostPostao/la cady » 04. 12. 2013. (14:51)

Miljac je napisao/la:Pozdrav svima,

Naime, rekli su mi da se moje ronilačko neoprensko odijelo ipak nije stisnulo od stajanja u ormaru a čvrsto sam odlučio ponovno uskočiti u njega i to slijedećeg proljeća pa sam si dao malo truda... :thumbup:

A recept je bio??
cady
Senior Member

Tip plovila: Zora 590 ven - Yamaha 25ks 4t

PostPostao/la Robi-ST » 04. 12. 2013. (15:26)

cady je napisao/la:A recept je bio??

pojednostavljeno(!), kupis sat sa mjeracem otkucaja srca (za pocetak jedan 120 kn iz Hervisa je dovoljan). od broja 220 oduzmes broj godina i dobijes priblizan maksimalni broj otkucaja srca. Pomnozis taj broj sa 0.65 da bi dobio otprilike 65% max otkucaja srca. za pocetak dva puta tjedno odvojis po 1.5-2 sata za pentranje ili brzo hodanje uzbrdo bez opterecenja (ne mogu svi 100 kilasi trcati ili voziti biciklu, niti je nakon godina neaktivnosti to zdravo za zglobove, niti je trcanje svima ugodno...a i nece covjek smijesno izgledati :D ). i tih 1.5-2 sata provedes tako da hodas uzbrdo toliko brzo da broj otkucaja srca bude oko tog broja od 65% (nije problem variranje između 60-70%). pri tome se covjek nastavi hraniti kao i do tada, ali je bitno da ne jede vise od toga.
Nakon prvih mjesec dana, tu aktivnost treba raditi 3 puta tjedno, s time da drugi put po redu moze trajat krace, ali ne ispod 45 minuta. onaj ko izdrzi takva dva mjeseca, vec ce poceti dobijati nekakvu kondiciju i uzivati u toj aktivnosti, pa ce poceti i malo vise paziti sto jede. ali je bitno da kolicina utrosene energije bude veca od unesene, sto treba pazit jer se covjeku nakon prvih dva tjedna otvori apetit. i tako se regulira tezina dok ne dođemo do one gdje se najbolje osjecamo a jos uvijek imamo snage. poslije toga se moze povecati intezitet na 75-85% max broja otkucaja srca, ali tada se vise ne trosi toliko mast koliko se povecava kondicija. za trošenje maščombe je bitno ostati u onom rasponu od 60-70%.
a kad se covjeku vec svidi taj osjecaj da moze nesto radit intezivno bez da ostane bez daha, onda ce zeljet jos vise, pa moze na leđa stavit ruksak od 20-30 kg, pa hodati par sati uzbrdo, pogotovo po nasem kamenjaru. po meni, nema bolje aktivnosti za dovest se u red. ;)

druga opcija je ic na dijetu, patit i ne uzivat u hrani, i lagano propadat. kada se smanji unos hrane bez fizicke aktivnosti, organizam prvo reducira velike potrosace energije umjesto da potrosi masne naslage, pa zato prvo pocne smanjivanje misicne masu i covjek se osjeca slabo, a buveli oko trbuha i dalje vise.... 8-)

eto, valjda se niko nece previse naljutit na ovo bogohuljenje u temi o klubu 100+ ;)
sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la didapatak » 04. 12. 2013. (16:06)

..Robi :thumbup: ..pa da ne upražnjavam prvu opciju, doduše na malo sljačkiji način ;) ,ribolov,šuma,polje i puno rada oko kuće, već bi osnivao klub 130 ili 140 :oops:
.. :angel:
"Koliko konje voliš, toliko ti duša vridi..."
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

Tip plovila: Greben 4,5 i Tohatsu 8/4t

PostPostao/la Robi-ST » 04. 12. 2013. (16:54)

didapatak je napisao/la:..Robi :thumbup: ..pa da ne upražnjavam prvu opciju, doduše na malo sljačkiji način ;) ,ribolov,šuma,polje i puno rada oko kuće, već bi osnivao klub 130 ili 140 :oops:
.. :angel:

da, to je to, dugotrajan rad srednjeg inteziteta - recept za dug zivot i vitalnost. :thumbup: osim sa brojacem otkucaja srca, "odokativna" metoda srednjeg inteziteta je da se tokom aktivnosti (rada ili vjezbanja) pokusa pričati i ako se ne moze doci do daha, treba smanjiti intezitet tako da govor ne bude isprekidan ali da nije niti lagan.

nego negdi san davno procita da na svako povecanje tjelesne tezine od 10 kg (maščombe, ne mišića), vizualno se čuna smanji za oko 1 cm zbog naslaga masti na donjem dilu stomaka 8-)
sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la Miljac » 06. 12. 2013. (01:01)

cady je napisao/la:
Miljac je napisao/la:Pozdrav svima,

A recept je bio??

Pozz

izbacio sam kruh iz skoro svakog jela, počeo sam doručkovati ujutro prije posla i večerati do najkasnije 19:00.

Umjesto 6-7 palačinki, pojedem 2-3. Umjesto 2-3 kremšnite pojedem jednu... Kod pive, umjesto 5-6 popijem isto 5-6 ali 2-3 uzmem bez alkohola. :D

Ranije bi se natrpao oko pola devet - devet navečer pa ujutro nisam mogao niti pogledati hranu.

Uz neznatno veću fizičku aktivnost uspio sam 10-tak kila skinuti (102->92) za 3 mjeseca i tako zadržati još 3 mjeseca sve do sada bez odricanja od gastronomskih užitaka.

Planiram još 5kg do proljeća ali dolazi Božić, Nova godina, par "teških" rođendana i još Uskrs... to me ubije svake godine !!!

Pokušat ću uživati u svemu ali samo količinu smanjiti kao i do sada...

Pozzzz
Miljac
Member

Tip plovila: Elan T401L + Suzuki DF5

PostPostao/la el passo » 06. 12. 2013. (06:24)

Hm, sve to lijepo zvuči, ali kad bi išao ispod stotke to nebi bilo to. Ovako se osiječam močniji :D
Evo, friški rezultati od juče 105 kg.
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la Twinman » 06. 12. 2013. (07:10)

Uf....neugodno iznenađen sa 99.9kg u gaćama. Šta mi je da radim......ok, danas roštilj :o
Twinman
New Entry

PostPostao/la zorica » 06. 12. 2013. (07:33)

Robi mislin da si potpuno falija temu. Ovde je cilj uc u klub, a ne izac iz njega. Zato molim te...
zorica
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: quicksilver 500 fish,merc 60 efi

PostPostao/la Pape » 06. 12. 2013. (08:41)

...a da pokušate kiwi dijetu, jite sve osin kiwija....ili sad po najnovijemu, našoj riceti, unesite neurozu kod sebe...moš brajo ist ko stoka, a kili padaju...

nego pošto san član kluba +100...sad kad san vidija ovi post od Miljca...

...žena napravi 5-6 palačinki samo za mene između ostalih...jesi ti munjena?!...ako nema smjese, ebe me se, muti ponovo i daj još...

...2-3 krempite...aj dobro nisan baš neki veliki obožavatelj...ostanen na dvi-tri...zato žena i radi oni kolač od višnje...pa se satare i 5-6 komada (15x15cm komad) joliti po škrovade na dan....

...sad ide ždera.... Nova, Božić i to... :Other8:

...za sad mi priko stoje paše...šta je reka Elpasso ...ne da se osičan močnije...nego čisto da me malo bure ne odnese...a i brod je stabilniji....

..a šta se tiće guštije u spizi...a ebate, nemoj sad, nemoj kad ostariš pa ti doktori zabrane sve živo...a kad ćeš?...kad krepaš?!...

...zato dijetaši...falili ste temu.... ovde je parola...u se, na se...i jasno ko more...poda se.....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PrethodnaSljedeća

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.