Lošinj

Parlaonica - samo bez svađanja...

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Lošinj

PostPostao/la dede » 04. 02. 2017. (22:33)

Bok decki...gospodo ili bilo kako vas nazvao :)
Ovako da budem kratak....dolazim u Lošinj (ako bude sve OK) sa suprugom iduci ponedeljak ...ne trazim nista poesebno...bookirao sam u hotelu za ovaj termin ...par dana narocito zbog klime koju Lošinj daje (supruga mi je bila operisana na pljucima)
Moje je pitanje...ima li neki od vas od tamo ?
Trazim (neobavezno) i mogucnos za godisnji odmor kod Vas....Ako je neki apartman za dvije osobe....moguce za najam borodice ili je cak neki ribar ili ribolovac....sam ne trazim puno...samo onih desetak ili koji dan vise mira i same uzivancije....uz more i na moru ...ako je moguce ribarenjem ili sa stapom ili na brodu....
Pozdrav svima i uskoro se vdimo .
dede
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: bez plovila

Re: Lošinj

PostPostao/la dede » 21. 02. 2017. (22:49)

Zahvaljujem svima na čitanju ali isto na svim odgovorima :thumbdown:
Lijep je Lošinj...Mali i Veli...vidia sam tamo puno ribolovaca ali izgleda nema nikoga na forumu :o
Nema frke...ali sam malo ostao na "suvome"....iako sam odfurao doma par butelji vina i koju bočicu "vatrene vode" .......ali napješačio sam se ...samo tako ;)
dede
New Entry

PostPostao/la dede » 22. 02. 2017. (13:01)

dede je napisao/la:Zahvaljujem svima na čitanju ali isto na svim odgovorima :thumbdown:
Lijep je Lošinj...Mali i Veli...vidia sam tamo puno ribolovaca ali izgleda nema nikoga na forumu :o
Nema frke...ali sam malo ostao na "suvome"....iako sam odfurao doma par butelji vina i koju bočicu "vatrene vode" .......ali napješačio sam se ...samo tako ;)

eee...sad vidia...tia rec da sam donio butelje sa sobom...mislio sam da cemo koju popit sa drustvom ali eto...dvi-tri smo popili sa suprugom ostatak se vratio u domacu "opskrbu :D :D
dede
New Entry

PostPostao/la karamba » 23. 02. 2017. (17:03)

dede je napisao/la:Bok decki...gospodo ili bilo kako vas nazvao :)
Ovako da budem kratak....dolazim u Lošinj (ako bude sve OK) sa suprugom iduci ponedeljak ...ne trazim nista poesebno...bookirao sam u hotelu za ovaj termin ...par dana narocito zbog klime koju Lošinj daje (supruga mi je bila operisana na pljucima)
Trazim (neobavezno) i mogucnos za godisnji odmor kod Vas....Ako je neki apartman za dvije osobe....moguce za najam borodice ili je cak neki ribar ili ribolovac....sam ne trazim puno...samo onih desetak ili koji dan vise mira i same uzivancije....uz more i na moru ...ako je moguce ribarenjem ili sa stapom ili na brodu....

Dede,ja sam sa krka a bio u lošinju puno puta, imaš dole na rivi par ljepih glisera , mislim da je 300 eura/dan ali ako uzmeš cijeli tjedan dobit češ ga za 1500eur + gorivo , apartmana kuča i vila ima koliko hočeš , od rupčaga za 30 eur dan do vila i penthousea za par tis.eur dan. Proguglaj malo.
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la el passo » 23. 02. 2017. (19:14)

Eto dede, vidiš da odgovor dođe. Kad tad :lol:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la dede » 23. 02. 2017. (22:14)

karamba je napisao/la:
dede je napisao/la:Bok decki...gospodo ili bilo kako vas nazvao :)

Dede,ja sam sa krka a bio u lošinju puno puta, imaš dole na rivi par ljepih glisera , mislim da je 300 eura/dan ali ako uzmeš cijeli tjedan dobit češ ga za 1500eur + gorivo , apartmana kuča i vila ima koliko hočeš , od rupčaga za 30 eur dan do vila i penthousea za par tis.eur dan. Proguglaj malo.

Hvala ,karamba...moguce sam bio malo nedorecen ali...hvala za gliser ponudu...nisam to mislio...Vise od toga mi je drago da sjednem u "kaic" sa torpedom (kojem mozes da brojis okretaje cilidara) i koji "popije" manje dizela nego se popje gemista ili bevande na njemu ;) Hvala i za guglanje...samo nisam neki od onih koji bih tjeli sve kako rec "do kreveta". Vise volim da se dignem u 3-4 ujutro napravim đir i onda idem spavat kad se preko ljeta sva raja na odmoru budi i prave "kazin" na plazi i okolo...
PS ako budem na Krk dolazia zahvaljujem na informacijama i ki zna da skupa popijemo casu vina i popricamo. Pozz na Krk :) ;)
dede
New Entry

PostPostao/la dede » 23. 02. 2017. (22:21)

el passo je napisao/la:Eto dede, vidiš da odgovor dođe. Kad tad :lol:

Hvala "el passo"...ali kako sam napisao "karambi" ...eto i tebi...vise mi je vrjedna bevanda u "bocariji" ili oko stola kad se igraju karte ala treset ili kifameno....nego bilo koja ponuda iznajmljivaca glisera i slicno. :)
PS : malo sam "starija" generacija....i moguce zato jos malo nostalgije za stvarima koje malo po malo nestaju.....;)
dede
New Entry

Natrag na Parlaonica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.