Ako bi netko bio ljubazan i objasnio kako podesiti wtides da mi izračunava točne mijene za RH... ovak, sa defaultnim postavkama, nije dobro... fale mi dakle tablice harmonijskih analiza, odnosno parametara, kak se to već zove... vjerojatno ima valjda netko tko je spreman to podijeliti sa mnom na ovom forumu... nadam se bar...
maf je napisao/la: kako podesiti wtides da mi izračunava točne mijene za RH
Ako se dobro sjećam, imaš gore na alatnoj traci prvu ikonu (stilizirani globus), klikom na nju se otvara karta svijeta, zumiranjem se dođe do željene lokacije, dolje u izborniku ili na karti imaš neke naše gradove, pa odabereš najbliži ...
... ili nisi mislio na to?
fale mi dakle tablice harmonijskih analiza, odnosno parametara, kak se to već zove...
Ja to baš ne pratim toliko ... međutim, usporedio sam krivulje plima i oseka u Wtides-u i u asterionu i čine mi se iste. Znači li to da ni u asterionu nisi uspio ubaciti te "harmonijske analize"?
pa jesam... u Asterionu su ubačeni parametri harmonijskih analiza, samo eto volio bi da su još točniji i da imam parametre za više lokacija. Nisam siguran koju verziju wtidesa ti imaš? ajd stavi mi link da vidim dal imamo isto. thnx
Zadnja izmjena: tramontana; 11. 06. 2012. (11:49); ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog:na prethodni post se odgovara s "Odgovori" - nije ga potrebno citirati
baš ću usporediti sada sa asterionom. Davon sam to radio i znam da sam se sa tim zafrkavao dosta, nisam bio zadovoljan koliko je pecizno... otud i ovaj post... trebao sam prvo provjeriti pa slati ovaj post, no oept treba napuniti kvotu od 15 u svakom slučaju hvala na info