Marin Bralic je napisao/la:Ako je satnica 50eur, a naplaceno je 250eur, znaci da je radio 5h…
Ocito je taximetar radio cijelo vrijeme kada je pumpa vrtila, a on bio na drugom “gradilistu”
Huh, jucer sam slabo koncentriran bio, tek sada vidim…
Covjek pise da su mu ruke za servis naplacene 250 eur, a ruke za ispiranje jos dodatnih 150eur. To je sveukupno 400 eur ruke.
Josey, ako je doista normalna cijena satnice mehanicara, kako si sam napisao, 50eur, to je onda ukupno zaracunato 8h rada! 8 fucking sati rada za godisnji servis+ispiranje motora.
Na pitanje iveka zagorca jos autor teksta nije odgovorio, a i mene zanima, da li je dobio racun. I sto na tom racunu pise za ruke, da li pise satnica pa x cijena…
Ovo sto pises kasnije josey, da se ne placa vrijeme nego znanje i alat… Ako sam pises da je cijena sata rada 50 eur, onda o cemu pricamo?!
Ja s autom kada dodjem na servis, pise koliko sati rada je utroseno, i placa se po satu rada mehanicar. Cijena satnice je vec druga prica

Bice da ove srednje skole za mehanicare imaju neki jako dobar program kada uspiju u 4 godine toliko znanja prenesti ucenicima, sto ne uspiju nekim drugima 4 godine gimnazije i jos 5-6 godina fakulteta