Pravila foruma
U ovom forumu nove teme mogu otvarati SAMO PROIZVOĐAČI BRODICA (i /ili opreme za brodice), dakle poduzeća registrirana za njihovu proizvodanju. > DA BI SE OTVORILA NOVA TEMA, POTREBNO JE ISHODOVATI SUGLASNOST ADMINISTRATORA FORUMA O UVJETIMA NJEZINOG OTVARANJA<
Ma evo ja imam visine 195 cm i bilo bi normalno da navijam za ovako veliku nadkabinu ali mi je nekako grda, prevelika je. A opet možda to bude druga priča kad se sve završi. Možda je za veče likove ka šta sam sam ja bolja opcija neki vizir i bimini tenda. Ipak dok se vozi uglavnom se sidi a sa bimini se dobije visina na sredini tende za rad po krmi na nogama. U svakom slučaju samo naprid, ja navijam za PD
ovako možda izgleda da je nadkabina malo velika,ali kad se stavi prozor i još koji modni dodatak itekako se ubije visina bar vizualno....ali največi problem je brodima sa samoodlivom jer im je u startu dno povišeno(10-15cm)zbog odliva i zbog toga je i nadkabina visočija jednako toliko....ali kako sam reka ako se malo poigra sa nekim dodacima koji vizualno proširuju,bit če pravi pogodak....kao na primjer linije okomite djeluju visočije,a linije vodoravno proširuju sliku...i bitnu ulogu če igrati kakav prozor staviti,natpis,rukohvat i neznam što već...samo naprid VEN
Pozdrav Ven nisam se stigao prije javiti pa ti skidam kapu za tvoje razmišljanje i svaka čast i sam sam kupio kit adrie i tri godine plastičario rezao prekrajao tako da znam kakav je to posao brod je u moru ali još ima plastičarenja dobro razmišljanje i samo naprijed
Pozdrav, nadkabina treba pratiti nagib kabine, kabinu malo podignuti i zakositi da ima lagani pad prema naprijed, a nad kabinu pomaknuti naprijed i staviti u neke proporcije da bude oku ugodna. a što je s gajbama od pive, što ovaj projekt ne počiva na dobrim starim navikama, da nist prešli na žestice pa onda nema gajbi ????
...Vedrane a jesi li planira da špirun integriraš u gornji i donji kalup, ja kad iden kod punice prođem kraj jednog naslovnog koji je to jako lipo napravija naknadno, mogu poslikat