Naravno govorim o novim barkama.

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Rafter je napisao/la:pa u svakom slučaju je to najbolje ali me zanima dali držanje nove barke mjesec dva u moru bez prajmera kopera etc. utječe na plastiku... ja bi najrađe to sve izvukao prvo na suho i poslje mazanja u more i mislim da ću tako i napravit
jedino mo još zanima Jotun proizvodi jer ih mogu dobit relativno povoljno pa dali netko ima iskustva sa njima
![]()
u HRV ih zastupa ITT iz Rijeke http://www.ittrijeka.hr/
Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
@Sintram hvala na hempelovim uputama ali i dalje stoji moje pitanje glede JOTUN proizvoda i dali netko ima iskustva s njima i kako su mu se pokazali?
Hvala
kalafat je napisao/la:Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
@Sintram hvala na hempelovim uputama ali i dalje stoji moje pitanje glede JOTUN proizvoda i dali netko ima iskustva s njima i kako su mu se pokazali?
Hvala
jotun ti je dosta bolji od hempela ja sam ga godinama koristija
Rafter je napisao/la:Vidim da ste massu oprali jer je držao brod u moru i onda tek ga je išao mazati![]()
Zanima me ista stvar,od dosta ljudi sam čuo oprečne stvari jedni kažu da se barka slobodno drži u moru mjesec do dva i onda van pa vodena linija pa .... a s druge strane opet možda je bolje to napravit prije nego barku pustimo prvi put u more
![]()
Naravno govorim o novim barkama.
![]()
kalafat je napisao/la:Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
Hvala
sinitram je napisao/la:kalafat je napisao/la:Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
Hvala
Po meni Jotun nije nikad niti ce ikad biti bolji od Hempela! Pogledaj samo cijenu, uvik su bili jeftiniji od Hempela a uostalom Jotun se skoro pa ne proizvodi vise (citaj propali su!), a to sta mi dobivamo su stare zalihe je posebna prica!
Rafter, viruj mi uzmi Hempela! Mislim da su kvaliteta i cijena u dobrom omjeru!![]()
A ako imas viska kikirikija onda ima i skupljih i boljih!
Jeli dobar odgovar, zadovoljan?
emils je napisao/la:I u mom škveru Jotun cjenjeniji od Hempela. Hempel isto tako nabavljamo puno jeftinije od Jotuna.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.