Antifouling ?

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Antifouling ?

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (08:36)

Vidim da ste massu oprali jer je držao brod u moru i onda tek ga je išao mazati :Angry53: :Haha35: Zanima me ista stvar,od dosta ljudi sam čuo oprečne stvari jedni kažu da se barka slobodno drži u moru mjesec do dva i onda van pa vodena linija pa .... a s druge strane opet možda je bolje to napravit prije nego barku pustimo prvi put u more :?:
Naravno govorim o novim barkama.

:wave: :wave:
Rafter
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Naval19

PostPostao/la josme » 03. 02. 2011. (09:06)

Najbolje za vodenu liniju je to da ti je označi proizvođač,sve ostalo je proizvoljno.
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (10:07)

pa u svakom slučaju je to najbolje ali me zanima dali držanje nove barke mjesec dva u moru bez prajmera kopera etc. utječe na plastiku :wtf: ... ja bi najrađe to sve izvukao prvo na suho i poslje mazanja u more i mislim da ću tako i napravit :thumbup: jedino mo još zanima Jotun proizvodi jer ih mogu dobit relativno povoljno pa dali netko ima iskustva sa njima :?: :?: u HRV ih zastupa ITT iz Rijeke http://www.ittrijeka.hr/
Rafter
Senior Member

PostPostao/la sinitram » 03. 02. 2011. (10:35)

Evo imate ovdi sve lipo objasnjeno! http://www.rallus.hr/cjenik/Hempel%20prirucnik.pdf
:wave:
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la josme » 03. 02. 2011. (11:02)

Rafter je napisao/la:pa u svakom slučaju je to najbolje ali me zanima dali držanje nove barke mjesec dva u moru bez prajmera kopera etc. utječe na plastiku :wtf: ... ja bi najrađe to sve izvukao prvo na suho i poslje mazanja u more i mislim da ću tako i napravit :thumbup: jedino mo još zanima Jotun proizvodi jer ih mogu dobit relativno povoljno pa dali netko ima iskustva sa njima :?: :?: u HRV ih zastupa ITT iz Rijeke http://www.ittrijeka.hr/

Ne utječe na plastiku,inače bi cijeli brod propao kad je od iste plastike,samo se mora više obratiti pažnja kod čišćenja.
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (11:25)

@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
@Sintram hvala na hempelovim uputama ali i dalje stoji moje pitanje glede JOTUN proizvoda i dali netko ima iskustva s njima i kako su mu se pokazali?

Hvala
Rafter
Senior Member

PostPostao/la kalafat » 03. 02. 2011. (12:00)

Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..
@Sintram hvala na hempelovim uputama ali i dalje stoji moje pitanje glede JOTUN proizvoda i dali netko ima iskustva s njima i kako su mu se pokazali?

Hvala

jotun ti je dosta bolji od hempela ja sam ga godinama koristija
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (12:16)

kalafat je napisao/la:
Rafter je napisao/la:@Josme hvala ali cu probati svakako napraviti prije nego ga "bacim" u more ako uspijem sve organizirati..

Hvala

planirao sam ga svakako stavit prvenstveno jer ću ga nabaviti po manjoj cijeni od hempela u svakom slučaj hvala :thumbup:
Rafter
Senior Member

PostPostao/la massa.st » 03. 02. 2011. (19:12)

Rafter je napisao/la:Vidim da ste massu oprali jer je držao brod u moru i onda tek ga je išao mazati :Angry53: :Haha35: Zanima me ista stvar,od dosta ljudi sam čuo oprečne stvari jedni kažu da se barka slobodno drži u moru mjesec do dva i onda van pa vodena linija pa .... a s druge strane opet možda je bolje to napravit prije nego barku pustimo prvi put u more :?:
Naravno govorim o novim barkama.

:wave: :wave:

neznam zasto mislis da su me oprali...........bez obzira sto oni god kazu ja sam morao ubaciti brod u more da mi se octra vodena linija jer nisam imao pojma kako bi stavio premaze pa je ovako bilo najpametnije, misec dana u moru, napravi se vodena linija, onda brod vani, dobro ga odmastiti, izmatirazi plastiku i poceti nanositi premaze........... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PostPostao/la sinitram » 03. 02. 2011. (19:53)

kalafat je napisao/la:

Hvala

Po meni Jotun nije nikad niti ce ikad biti bolji od Hempela! Pogledaj samo cijenu, uvik su bili jeftiniji od Hempela a uostalom Jotun se skoro pa ne proizvodi vise (citaj propali su!), a to sta mi dobivamo su stare zalihe je posebna prica!
Rafter, viruj mi uzmi Hempela! Mislim da su kvaliteta i cijena u dobrom omjeru! :thumbup:
A ako imas viska kikirikija onda ima i skupljih i boljih!
Jeli dobar odgovar, zadovoljan? :wave:
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (20:21)

sinitram je napisao/la:
kalafat je napisao/la:

Hvala

Po meni Jotun nije nikad niti ce ikad biti bolji od Hempela! Pogledaj samo cijenu, uvik su bili jeftiniji od Hempela a uostalom Jotun se skoro pa ne proizvodi vise (citaj propali su!), a to sta mi dobivamo su stare zalihe je posebna prica!
Rafter, viruj mi uzmi Hempela! Mislim da su kvaliteta i cijena u dobrom omjeru! :thumbup:
A ako imas viska kikirikija onda ima i skupljih i boljih!
Jeli dobar odgovar, zadovoljan? :wave:

Hvala sintram :)
Nisam mislio nista lose pod tim da su te "oprali" (citaj zore70) :) a sto se tice za barku u moru prije mazanja ja stvarno nemam pojma ...jer o tome sam cuo svakakvih prica od toga da je ekipi osmoza pojela brod za to vrijeme dok su cekali da im se vodena linija ocrta :) ali mislim da je to totalna glupost.

Sto se tice Jotuna tu imam priliku dobit po dobroj cjeni njihove proizvode jedan poznanik ih koristi godinama i jako je zadovoljan pa sam trazio vase misljenje..za sad sam dobio 2 misljenja jedno DA drugo NE :wtf: a na kraju Hempel jef uvjek provjereni proizvod :thumbup:
Rafter
Senior Member

PostPostao/la Rafter » 03. 02. 2011. (20:24)

Pardon sintram
Ovaj dio o "pranju" se odnosio na massu.st :mrgreen: :thumbup:
Ubise me ovi polu mobiteli i mali ekrani pa se greska podkrade :D
Rafter
Senior Member

PostPostao/la udica » 03. 02. 2011. (20:26)

...pituri u škveru uglavnom kažu da je Jotun bolji od Hempela :!: :?:

...meni svejedno bitno da imaju šta tražim ;) :lol:
udica
Old Senior Member

Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la emils » 03. 02. 2011. (20:41)

I u mom škveru Jotun cjenjeniji od Hempela. Hempel isto tako nabavljamo puno jeftinije od Jotuna.
emils
Moderator

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la massa.st » 03. 02. 2011. (20:51)

emils je napisao/la:I u mom škveru Jotun cjenjeniji od Hempela. Hempel isto tako nabavljamo puno jeftinije od Jotuna.

meni je par ljudi sto sam pitao rekli svi hempel pa se nisam puno mislio nego uzeo hempela i gotova stvar........ :thumbup: :thumbup: :thumbup:
massa.st
Old Senior Member

Tip plovila: Leidi 600/Suzuki 150

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.